Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Výborný domácí pribiňák

Málokdo nezná legendární Pramen zdraví z Posázaví. Jedna z nejslavnějších dětských svačinek z jeho produkce se připravuje z několika základních surovin. Oblíbený recept nám poradí, jak si tradiční dobrotu připravíme snadno sami doma.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

20. 9. 2012 18:11

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Naše kuchařka 2
obsahuje 150 receptů
včetně tohoto.

Naše kuchařka 2

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 914 kJ / 697 kcal
Bílkoviny35,63 g
Tuky39,68 g
Vláknina1,46 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 245 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy48,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

paprika1000

13. 12. 2020 18:19

:yes:

Ajkalajka

1. 7. 2020 19:53

Rychlé a vynikající :-8

ladmilka

18. 8. 2019 11:19

VÝBORNÝ MANŽEL UŽ NECHCE KUPOVANY :-D DĚLALA JSEM JENOM BÍLY

eliska111

1. 10. 2016 11:56

Sice jsem neměla smetanu tak sem dala jen zakysanou ale taky byl dobrý:-) Příště zkusím se smetanou.:-p:yes:

Lucie

13. 8. 2016 12:38

<3<3<3 Nejlepsiii

kustka kustka

31. 7. 2016 09:34

Luxusní-ukládám :yes:

frona

9. 6. 2016 16:01

P.K.: Kupovaná parížska šľahačka je humus....prvý a posledný krát som to kúpila. Ale možno s doma pripravenou by to nemuselo byť zlé

mag-da-lena

4. 6. 2016 10:02

Nemůže se krystal nahradit moučkovým cukrem? Musí být krystalky v té šlehačce cítit.

Jarmila

28. 4. 2016 08:21

Lidkas:

alenka747

30. 1. 2016 15:15

Ten je opravdu velice dobrý dělám ho teď pořád moc děkuji za recept :-K

dita

19. 11. 2014 14:53

a do jaké doby se mu prebinak spotřebovat, ale jinak je vyborny:-)

P.K.

12. 11. 2014 12:54

a nezkoušel to někdo s pařížskou šlehačkou?

naufrago

2. 5. 2014 19:51

Lidkas: Ještě si chvilku počkáte. Předpokládám, že Vám doktorka řekla, co a jak kdy přidávat do jídelníčku. Pokud ne: nejprve budete zkoušet ovoce, zeleninu, maso, těstoviny; mléko, tzn. i tvaroh a smetanu (ke šlehání, to, čemu plno lidí říká šlehačka či šleh. na vaření) až myslím od cca 9. měsíce. Někdo nedoporučuje kravské mléko dřív než na roce, kvůli alergiím. Opatrně s tím!

Lidkas Lidkas

23. 4. 2014 18:13

Moji male bude 5 mesicu, muzete mi rici od kdy ji to muzu zacit davat! A dela se to jenom ze smetany anebo taky ze slehacky? Predem moc dekuji :-)

Jana

14. 4. 2014 16:45

Skvělé, jednoznačně skvělé!Rychlovka a dobrůtka pro děti (a nejen pro ně :-p:yes:www.toprecepty.cz

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: domaci pribinak recept na domaci pribinak domácí pribináček z tvarohu a šlehačky láda hruška domácí pribiňáček pribińák domácí pribiňák recept recept na pribiňák pribinak recept pribináček recept domácí pribináček recept domácí probiňák domáci prybiňák láďa hruška domácí pribiňák domácí pribiňák ládi hrušky domáci pribynák pribinak z tvarohu domácí bribinák jak udělat pribinak recept pribiňák pribiňák domácí

Suroviny: smetana, cukr krupice, cukr vanilkový, tvaroh měkký, kakao granko

TopRecepty.cz

Výborný domácí pribiňák

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zrzw