Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z kuřecích kůží

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 1. 2014 16:52

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 694 kJ / 405 kcal
Bílkoviny2,86 g
Tuky36,47 g
Vláknina3,02 g
Cholesterol 59 mg
Sodík 489 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy14,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kupuji kuřecí kostry na polévku - prodávají je i s kůží (vždy kostra s kůží z celého kuřete).

Uvařím vše, kostry i kůže se zeleninou – kůže vyndat dříve, aby se nerozvařily.

Vývar se zeleninou použít na polévku, obrané maso třeba do rizota.

Vyškvařený tuk lze použít pod cibulku nebo i na smažení.

Místo kůží lze samozřejmě použít kuřecí maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Nadja

1. 3. 2021 10:20

Jajajajaapaja: proti třesavce bohužel nic nemám!
Pokud se jedná o rcp, nikdo vám to nenutí......

Dajda

28. 2. 2021 22:35

Jajajajaapaja: A co ano? Co nabídnete Vy?

Eja57

28. 2. 2021 19:17

Jajajajaapaja: ale no tak...mozna vyzkoušet, ne?

Jajajajaapaja

28. 2. 2021 18:11

Brrr, úplně jsem se otřásla, tohle fakt ne!:no:

Nadja

9. 12. 2014 00:21

casino: ;-):-O pamatuji si, že když jsem byla malá, moje babička si vařila pařáty obalené vyčištěnými střívky, ale co z toho konzumovala, to už nevím, asi ten vývar.

casino

8. 12. 2014 18:30

Nemám nejmenšího proti kuřecím nohám ani kožichům, ale aple: by si mohl otevřít věštírnu: http://www.toprecepty.cz/recept/40991-slepici-pole... :-D:-D:-D

Kvetoslava2010

2. 3. 2014 10:55

Vařené kuřecí kůže? Chápu, že to třeba někdo rád, ale... lidi... neslevujte ze svých nároků! Potravinář. výrobci se toho potom chytají a máme mleté kůže a ještě všelicos horšího např. v uzeninách, kam to cpou horem-dolem:-( My už kvůli tomu přestali kupovat uzniny a jen vzpomínáme, jak jsme si kdysi dříve pochutnávali třeba na buřtíkách ;-(

zizala

10. 1. 2014 20:45

|Péťa: :-O Hrašulka reagovala na komentář aple, nauč se číst :-//

|Péťa

10. 1. 2014 19:27

Hrašulka, to mluvíš o svém Slovensku, že? Když je to Česko pro tebe blbé, proč lezeš na tento web? Myslím, že na tom zase nejsme tak špatně, když si platíme internet. Já osobně kůže nejím od dětství a ta představa sníst to je pro mě asi taková, jako pro někoho, kdo nejí např. drž´tkovku. A registrovat se nechci, nebo´t odtud se dostat je potom problém, jak jsem se přesvědčil v minulém roce.

Hrašuľka.Hrašuľka

10. 1. 2014 15:56

aple: A prečo teda ostávaš v tom "blbom Česku":-?:-?:-?
Veď svet je dosť veľký aj pre takú naparenú hydinu :-!:-!:-! , alebo červivé ovocie :-?:-?:-?
Aby raz neboli luxusné aj tie kožičky :-!:-!:-!

aple

10. 1. 2014 13:10

jak říkám slepičí mánie ovládla blbý česko a soudružky budou brzy vařit i pařáty:-((:-((

Marie64

10. 1. 2014 11:20

Nadja:tak polévka z hovězí oháňky je také super.vařívala jí moje mamka a vždy jsme si pochutnali.jinak v dnešní době kdy je vše tak drahé,např litr mléka 19 kč,musí člověk přemýšlet co dobrého a levného uvařit aby nasytil rodinu.já pracuji za minimální mzdu,tak také sháním levné recepty.

Nadja

9. 1. 2014 21:20

magdalenka: :-p máš krásně vypečené nadívané kůže - také občas dělávám, pokud nějaká kůže zbyde. Syn je má rád jen tak uvařené. Ale ne každému chutnají, stejně jako někdo by nepozřel biskupa, i když upečeného pěkně do chrupava. Zrovna dnes v "Prostřeno" se jedna účastnice ofrňovala nad hovězí oháňkou, i když byla jen ve formě polévky.
Alka (neregistrovaný/á): nikdo Tě nenutí, nemusíš se omlouvat ;-)

zuzun

9. 1. 2014 21:18

Tak tomu rikam umeni vsechno zpracovat. Bod za napad, a myslim, ze by mi to chutnalo tez:yes:. Kdyz mamka pece kure, vypece ho poradne se vsim. Ten vypek se zbytkama kuzi a sulcu mazeme na chleba. je to mnamozni:-p

magdalenka

9. 1. 2014 20:33

Väčšina ľudí si na do červena vypečenej koži pečeného kuraťa pochutnáva. Prečo teda averzia niektorých labužníkov ku kuracej koži v tejto forme? Ja osobne s tým problém nemám, recept sa mi páči. :yes:
Kuracie kože som už plnila a piekla následne http://www.toprecepty.cz/recept/11758-nadivana-kur..., alebo som z nich už varila aj falošnú držkovú.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z kuřecích kůží recepty prostřeno 9.1.2014 pečené kuřecí kůže pecene kuze prostřeno 9.1.2014 co z kuzemi z kurete varene kureci kuze co s kuzemi z kurete jak zpracovat kuřecí kůže kuřecí kůže pečené pomazanka z kurecich kuzi recept z kuřecích kuží kuřecí kůže jak zpracovat salát z okurky a vepřové kůže polevka z kurecich kůží co z kuřecími kůžemi prostřeno salat s kuřecími kůžemi kuřecí kůže salatos co s kůží z vařeného kuřete kůže z kuřete co s ní

Suroviny: kůže kuřecí, cibule, mrkev, celer, petržel, omáčka worcesterová, sůl, pepř, cibule, okurky sterilované, paprika čerstvá červená, olivy, majonéza, jogurt bílý

TopRecepty.cz

Salát z kuřecích kůží

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w5gm