Chicken Vindaloo
Chicken Vindaloo je tradiční indické jídlo s typickou, velmi pálivou chutí. Kuřecí maso marinované ve Vindaloo pastě má velmi výraznou chuť, ale jakmile tento pokrm jednou ochutnáte, velmi snadno na něm získáte závislost. Podávejte nejlépe s rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chicken Vindaloo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R65oK
Moje poznámka
Chicken Vindaloo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R65oK
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 2 hodinami
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 7 minutami
Zapečený chřest
Leren před 1 hodinou
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 2 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 2 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 2 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Suroviny:
koriandr sušený,
římský kmín mletý,
pepř černý,
skořice,
koření hřebíček,
kardamom,
semínka hořčičná,
chilli paprika čerstvá,
ocet vinný červený,
česnek,
zázvor,
prsa kuřecí,
kurkuma,
sůl,
olej olivový,
cibule,
rajče,
koriandr čerstvý
Komentáře (4)