Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kotleta na houbách s rýží

Vepřová kotleta na houbách je jedno z klasických jídel české kuchyně a můžeme jej podávat ve všední, ale i sváteční den. Zprudka opečené plátky masa dusíme s houbami a podléváme vývarem, abychom vytvořili sos. Tradiční přílohou je rýže.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 35 min

40 min (5 min příprava + 35 min tepelná úprava)

18. 10. 2023 10:32

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 814 kJ / 912 kcal
Bílkoviny15,88 g
Tuky25,64 g
Vláknina7,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 316 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy151,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Elivet

14. 11. 2023 21:54

Výborné, recept doporučuji ;-) a děkuji za inspiraci :-) :-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

18. 10. 2023 21:59

super receptík:-K:-K:yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 10. 2023 21:30

:-)<3:yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kotleta, cibule, houby, olej, vývar masový, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, česnek, voda, rýže

TopRecepty.cz

Vepřová kotleta na houbách s rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp0X8