Slavnostní huspenina
Huspenina z vepřového masa a zeleniny chutná skvěle s cibulí, octovou zálivkou a chlebem. Můžete ji připravit jako chuťovku k pivu, nebo když vaříte vepřový vývar a zbyde vám maso a zelenina. Aby huspenina dobře ztuhla, doporučujeme dodržet návod pro přípravu želatiny.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slavnostní huspenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY59B
Moje poznámka
Slavnostní huspenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY59B
Nejnovější recepty
Rizoto ze zbytků masa
Přidáno před 7 hodinami
Dvoubarevné těsto univerzální
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 9 hodinami
Cottage placky s celerem
Přidáno před 9 hodinami
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Sladkokyselé kuře z Hradce
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krabí pomazánka
Sahula před 1 hodinou
Vepřové kotlety na česneku
Kajkajak před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Lida.Rose před 1 hodinou
Květáková s krupicovým kapáním
Kajkajak před 3 hodinami
Krůtí prsa na hříbkách
p.stefunova před 4 hodinami
Smažená marinovaná vepřová kotleta
Leni1970 před 4 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Lida.Rose před 4 hodinami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
mazlak před 4 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
zelenina,
vývar masový,
želatina na vaječnou tlačenku,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
sůl,
ocet,
Komentáře (1)