Hovězí ragú
Jemně pikantní hovězí ragú s výraznou chutí paprik a rajčat je skvělým způsobem, jak zužitkovat vařené hovězí maso z polévky. Stačí mu jen pár minut na plotně a máte chutný oběd – ať už na všední den, nebo na neděli.
Postup přípravy
Krok 1: Žlutou cibuli, papriky a rajčata nakrájíme na proužky.
Krok 2: Na oleji orestujeme prvně cibuli a po 3 minutách přidáme nakrájené papriky, feferonku podle chuti a podlijeme vývarem.
Krok 3: Osolíme, opepříme a dusíme zhruba15 minut.
Krok 4: Ke konci přidáme rajčata a společně ještě krátce povaříme. Zelenina musí zůstat lehce křupavá.
Krok 5: Vařené maso natrháme nebo nakrájíme na malé slabé plátky a přidáme k zelenině. Přimícháme nakrájenou červenou cibuli.
Krok 6: Vše prohřejeme a dle potřeby ještě dochutíme.
Krok 7: Jako přílohu můžeme použít brambory rýži, chleba nebo bramboráčky.
Zveřejněno 3. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW5q5
Moje poznámka
Hovězí ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW5q5
Nejnovější recepty
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 5 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
cibule,
cibule červená,
rajče,
olej,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý,
feferonka
Komentáře (1)