Hovězí ragú
Jemně pikantní hovězí ragú s výraznou chutí paprik a rajčat je skvělým způsobem, jak zužitkovat vařené hovězí maso z polévky. Stačí mu jen pár minut na plotně a máte chutný oběd – ať už na všední den, nebo na neděli.
Postup přípravy
Krok 1: Žlutou cibuli, papriky a rajčata nakrájíme na proužky.
Krok 2: Na oleji orestujeme prvně cibuli a po 3 minutách přidáme nakrájené papriky, feferonku podle chuti a podlijeme vývarem.
Krok 3: Osolíme, opepříme a dusíme zhruba15 minut.
Krok 4: Ke konci přidáme rajčata a společně ještě krátce povaříme. Zelenina musí zůstat lehce křupavá.
Krok 5: Vařené maso natrháme nebo nakrájíme na malé slabé plátky a přidáme k zelenině. Přimícháme nakrájenou červenou cibuli.
Krok 6: Vše prohřejeme a dle potřeby ještě dochutíme.
Krok 7: Jako přílohu můžeme použít brambory rýži, chleba nebo bramboráčky.
Zveřejněno 3. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW5q5
Moje poznámka
Hovězí ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW5q5
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 16 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 13 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
cibule,
cibule červená,
rajče,
olej,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý,
feferonka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.