Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 724 kJ / 2 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 251,98 g |
Tuky | 111,36 g |
Vláknina | 19,03 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 17,39 g |
Sůl | 46,65 g |
Sacharidy | 99,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu si nakrájíme na kousky, maso na plátky nebo větší kousky, které osolíme a opepříme. Zahřejeme si olej, po částech dáváme maso prudce opéct a pak ho vypneme.
Krok 2: Na pánvi s olejem opečeme zeleninu (krom rajčete) a pak jí dusíme, dokud se šťáva nevysmahne. Vysmahnutou zeleninu posypeme moukou, zalijeme rajským protlakem, vínem a vývarem z masa a tak 10 minut povaříme.
Krok 3: Když je úplně měkká, tak jí propasírujeme, nebo rozmixujeme (já mixovala) a přidáme k opečenému masu, přidáme bobkový list, pokrájené rajče a vše dusíme na mírném ohni doměkka. Ke konci doladíme solí a pepřem.
Zveřejněno 17. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí ragů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BNoX
Moje poznámka
Pikantní hovězí ragů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BNoX
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 1 hodinou
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 3 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 44 minutami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 3 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 3 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 5 hodinami
Květákové placičky
Linova před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 6 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 6 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ragů,
ragů z hovězí,
recept na hovězí ragú,
ragú z hovězího masa,
ŕecept hovězí ragů,
hovězí ragú recept,
hovězí ragů-recept,
ragu hovězí,
ragů,
recepty hovězí ragú,
masové ragů,
recepty - hovězí ragů,
hovězí maso recepty,
recept na ragú,
pikantni hovezi,
ragu z hoveziho,
recepty na hovězí ragů,
ragů recept,
ragů s hovězího masa,
pikantni hovezi kousky
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
mrkev,
celer,
petržel,
rajče,
protlak rajčatový,
víno bílé,
olej,
bujón,
bobkový list,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
Bibinka: