Brynzové halušky III
Brynzové halušky jsou skvostem tradiční slovenské kuchyně, který si našel pevné místo i na českých stolech. Jemné bramborové noky spojené s výraznou chutí ovčí brynzy a doplněné křupavou slaninou tvoří vydatné a syté jídlo.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzové halušky III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXP5
Moje poznámka
Brynzové halušky III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXP5
Nejnovější recepty
Křehký jablečný koláč
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová plec pečená na zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí prsa na slanině s hráškovou kaší
Přidáno před 4 hodinami
Nakládaný hermelín s cibulí
Přidáno před 4 hodinami
Londýnské řezy
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 48 minutami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 1 hodinou
Segedínský guláš, jak ho vařila maďarská babička
Luck2 před 1 hodinou
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Kajkajak před 1 hodinou
Bramborový guláš - buřtguláš
Lucie251 před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
test12 před 1 hodinou
Hovězí krk na houbách
test12 před 1 hodinou
Avokádová pomazánečka
AndraV před 1 hodinou
Kotlety v paprikách
david.k před 2 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
mouka hrubá,
mouka polohrubá
Komentáře (4)