Vepřová pečeně s bylinkovou krustou
Vepřová pečeně s křupavou krustou je krásné sváteční jídlo, snadné na přípravu, ale efektní na řezu i na talíři. Křupavá krustička přímo vybízí k zakrojení do šťavnatého plátku masa. Věřte, že neodoláte a možná si i přidáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně s bylinkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26BB
Moje poznámka
Vepřová pečeně s bylinkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26BB
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 2 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 19 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 21 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 23 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Piškotová bublanina míchaným ovocem
Přidáno 20. 6. 2025 21:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky
LukyRi před 6 minutami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Valis před 1 hodinou
Kuře na paprice s hráškem
jbila před 1 hodinou
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 1 hodinou
Pečená mrkev
Lucie1001 před 2 hodinami
Drobenka na koláč
komi.michal před 2 hodinami
Koprová omáčka
Bigharvik před 2 hodinami
Pečený králík podle babičky
janda74 před 2 hodinami
Krůtí na paprice
Bushmann před 3 hodinami
Buchta z Hery
vaja1 před 6 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
sůl,
pepř mletý,
olej,
rohlík,
petrželka,
paprika,
kůra citronová,
vejce,
máslo
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.