Vepřová pečeně s bylinkovou krustou
Vepřová pečeně s křupavou krustou je krásné sváteční jídlo, snadné na přípravu, ale efektní na řezu i na talíři. Křupavá krustička přímo vybízí k zakrojení do šťavnatého plátku masa. Věřte, že neodoláte a možná si i přidáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně s bylinkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26BB
Moje poznámka
Vepřová pečeně s bylinkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26BB
Nejnovější recepty
Výpečky se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Kotlety s česnekovo-nivovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Svatomartinská stehna
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 11 hodinami
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 11 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 5 hodinami
Květákový dhal
JanaMar před 5 hodinami
Pikantní utopence
magdalenka před 5 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 5 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 6 hodinami
Utopenci
magdalenka před 6 hodinami
Pita - chléb blízkého východu - pečený doma
magdalenka před 6 hodinami
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
magdalenka před 6 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Ellisska před 6 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
BinaSa před 6 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
sůl,
pepř mletý,
olej,
rohlík,
petrželka,
paprika,
kůra citronová,
vejce,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.