Biskupský beránek
Na jeden ze symbolů Velikonoc, beránka, má každá hospodyňka svůj osvědčený recept. Pokud máte rádi biskupský chlebíček, pak vám zajisté přijde k chuti tento beránek plný kandovaného ovoce, ozdobený čokoládovou polevou.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Biskupský beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6o0
Moje poznámka
Biskupský beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6o0
Nejnovější recepty
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 3 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 11 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno před 23 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kváskové housky, rohlíky, pečivo
Zorrolady před 1 hodinou
Cuketová polévka krémová
Bretik před 1 hodinou
Kvašená cuketa
Bretik před 1 hodinou
Zapékaná cuketa na plech
Bretik před 1 hodinou
Rychlý cuketový guláš
Bretik před 1 hodinou
Zadělávaná cuketa s koprem
Bretik před 1 hodinou
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Bretik před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
Martivac před 1 hodinou
Hrušková povidla na frgále
Sbotka před 1 hodinou
Rychlá kulajda
Misicka77 před 2 hodinami
Suroviny:
vejce,
máslo,
cukr krystal,
mléko,
mouka polohrubá,
kypřící prášek,
ovoce kandované,
máslo,
mouka hrubá,
poleva čokoládová
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.