Francouzský toast z mazance
Pokud nám zbyde kousek sladkého mazance po velikonocích, můžeme je ještě upotřebit na dokonalou sladkou snídani. Plátky mazance obalíme v ochucených vejcích, opečeme a podáváme s jogurtem a ovocem.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský toast z mazance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZMxO
Moje poznámka
Francouzský toast z mazance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZMxO
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 13 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno před 23 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 39 minutami
Povidla
jana.smajclova před 1 hodinou
Švestková povidla
MAMA9903 před 7 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 8 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 9 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 9 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 10 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 11 hodinami
Suroviny:
mazanec,
vejce,
sůl,
skořice,
vanilka,
mléko,
ovoce,
sladidlo
Komentáře (1)