Zapečené francouzské toasty

tejaja Kuchařka: tejaja

Sladká jídla 0 názorů

Suroviny

10 plátků toastového bílého chleba
Zálivka:
200 ml smetany
3 vejce
1 vanilkový cukr
3 lžíce cukru
Posýpka:
40 g hrubé mouky
20 g másla
20 g moučkového cukru
1 lžička skořice
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Toastový chlieb nakrájame na malé kocky. Dáme do vymasteného pekáčika.

  2. Všetky suroviny na zálievku dobre metličkou premiešame a zalejeme chlieb v pekáčiku. Zakryjeme alobalom a dáme cez noc do chladničky.

  3. Na druhý deň alobal odstránime a posypeme posýpkou pripravenou z múky, masla, škorice a cukru.

  4. Pečieme na 180°C dozlata.
    Podávame teplé.

Poznámka

Recept mám z nejakého časopisu, ale už neviem, akého.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 19 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečené francouzské toasty

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zapecene francouzke tousty francouzské zapečené na tousty

Zapomněl/a jsem heslo