Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková polévka

Polévky nemusí být pouze teplé, některé můžeme podávat i za studena, třeba takovou ředkvičkovou polévku ze zakysané smetany a kefíru. Tato polévka je příjemně osvěžující a má velice zajímavou chuť.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Ředkvičky očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Do mísy nalijeme zakysanou smetanu a kefír a důkladně prošleháme. Krok 2: Přidáme ředkvičky, podle chuti polévku okyselíme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Polévku před servírováním necháme vychladit v lednici. Krok 3: Porce posypeme pažitkou a ozdobíme ředkvičkou.

TIP: Co se dá udělat z ředkviček?

Zveřejněno 22. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxMB2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxMB2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
smetana zakysaná, kefír, ředkvičky, citron, sůl, pepř mletý, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu