Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborák s masovou haší

Masová haše je jednoduchá směs mletého vařeného masa, kterou můžete podávat jako samostatný pokrm s oblíbenou přílohou nebo použít do náplní. Dokřupava usmažené bramboráky s masovou haší jsou vydatné a syté, a potěšíte jimi zejména mlsné muže.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme a polovinu nastrouháme na jemném a druhou polovinu na hrubém struhadle. Přidáme vejce, prolisovaný česnek, sůl, majoránku, a pepř. Zamícháme a zahustíme moukou tak, aby vzniklo hustší lité těsto. Krok 2: Na sádle usmažíme dozlatova 4 velké silnější bramboráky. Krok 3: Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli. Až zesklovatí přidáme nadrobno nasekaný česnek a po pár vteřinách nadrobno nakrájené nebo mleté maso. Podle potřeby přidáme vývar, osolíme, opepříme a 10 minut podusíme. Krok 4: Přidáme vejce a za stálého míchání zahříváme, dokud vajíčka neztuhnou. Krok 5: Na talíři dozdobíme zeleninou.

Zveřejněno 1. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborák s masovou haší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RXG7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborák s masovou haší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RXG7

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vepřové, cibule, sádlo, vejce, vývar masový, sůl, pepř mletý, česnek, brambory, vejce, mouka hladká, sůl, pepř mletý, majoránka sušená, česnek, sádlo, paprika sterilovaná, okurka čerstvá, petrželka, řeřicha

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu