Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketová buchta s čokoládou Margot

Pro nadcházející cuketovou sezónu, na kterou se všichni již netrpělivě těšíme, vám přinášíme recept na vláčnou cuketovou buchtu vonící kokosem, rumem a čokoládou. Do těsta je totiž přidaná čokoláda Margot.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 12 porcí

plech 30x30 cm

12porcí

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cuketu oloupeme, nastrouháme a necháme vypotit. Krok 2: Vejce, moučkový a vanilkový cukr krátce prošleháme. Přidáme olej, skořici, kakao, mouku s kypřicím práškem do pečiva, cuketu, nastrouhanou čokoládu a dobře zamícháme. Krok 3: Nalijeme na plech (30x30) vyložený pečícím papírem a pečeme na 180°C asi 30 minut.

TIP: Jak připravit cuketové Míša řezy

Zveřejněno 4. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketová buchta s čokoládou Margot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJQll

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketová buchta s čokoládou Margot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJQll

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka polohrubá, cuketa, cukr moučkový, olej, vejce, čokoláda margot, cukr vanilkový, kypřící prášek do pečiva, skořice mletá, kakao

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu