Pivní sekaná
Základem pivní sekané je kvalitní mleté maso, špek a pár základních ingrediencí, které máme obvykle doma. Skvělou chuť masu dodává pikantní dijonská hořčice, určitě ji tedy nevynechejte. Díky pivu má maso i výpek krásnou barvu a výbornou chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk5PN
Moje poznámka
Pivní sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk5PN
Nejnovější recepty
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 5 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 5 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ohavečské brambory
magdalenka před 15 minutami
Bábovka z cukety
Rosnicka710 před 24 minutami
Bramboračka č. 3
Mon17 před 40 minutami
Slepičí polévka s noky
Merylas před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka i na chlebíčky
Merylas před 2 hodinami
Domácí tatarka - výborná, rychlá, jednoduchá
Merylas před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka na chlebíčky
Merylas před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Vanous_09 před 2 hodinami
Jablečný linecký koláč
1anoli1 před 3 hodinami
Špenátové palačinky
ntmin16 před 5 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
špek,
rohlík,
mléko,
vejce,
sůl,
majoránka,
pepř mletý,
tymián,
hořčice dijonská,
česnek,
pivo světlé
Komentáře (1)