Pivní sekaná
Základem pivní sekané je kvalitní mleté maso, špek a pár základních ingrediencí, které máme obvykle doma. Skvělou chuť masu dodává pikantní dijonská hořčice, určitě ji tedy nevynechejte. Díky pivu má maso i výpek krásnou barvu a výbornou chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk5PN
Moje poznámka
Pivní sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk5PN
Nejnovější recepty
Jehněčí na medu
Přidáno před 8 hodinami
Rybí filé na másle a česneku
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová omáčka se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Jihočeský houbovec
Přidáno před 13 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem a drobenkou
Přidáno před 15 hodinami
Podzimní boršč
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
ZboSy před 9 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
ZboSy před 9 minutami
Drožďová polévka s houbami a zeleninou
ZboSy před 10 minutami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Stefi.f před 8 hodinami
Piškotový dortový korpus
DanielaWisz před 9 hodinami
"Listové" těsto snadno a rychle
skleroza před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Lenka Cech před 10 hodinami
Cuketový perník s jogurtovou polevou
DitaB před 10 hodinami
Švestkový dort
TotalMudla před 11 hodinami
Povidla ze švestek
ErikaU před 12 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
špek,
rohlík,
mléko,
vejce,
sůl,
majoránka,
pepř mletý,
tymián,
hořčice dijonská,
česnek,
pivo světlé
Komentáře (1)