Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masové kuličky k vínu a pivu

Kuličky z mletého masa jsou oblíbeným pokrmem. Podávat je můžeme také jako chuťovku k vínu či pivu. Smažené kuličky tentokrát připravíme z mletého vepřového plecka, které smícháme s kořením, čerstvou paprikou a nakládanou okurkou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: K masu přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, papriku, česnek, okurky a petrželku. Vše osolíme, okořeníme a dobře promícháme. Krok 2: Vypracujeme hladkou hmotu a podle potřeby můžeme přidat malé množství strouhanky. Tvoříme malé kuličky, které smažíme na oleji dozlatova. Krok 3: Jako přílohu podáváme různé dipy nebo saláty.

Zveřejněno 5. 6. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masové kuličky k vínu a pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWvvl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masové kuličky k vínu a pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWvvl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plecko vepřové, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, okurky sterilované, sůl, pepř mletý, kmín drcený, petrželka, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu