Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé třešňové řezy v remosce

Remoska je doslova neocenitelným pomocníkem v kuchyni. Využijete ji pro přípravu jak slaných pokrmů, tak i moučníků. Za necelou hodinu zvládnete v remosce připravit krásně vláčné třešňové řezy, které provoní celý váš dům.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1 hrnek = 250 ml

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Třešně omyjeme a vypeckujeme. Remosku vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Krok 2: Mouku promícháme s kypřicím práškem a prosejeme. Krok 3: V míse smícháme cukr, vejce, mléko a olej. Nakonec přidáme prosátou mouku a vymícháme hladké těsto. Krok 4: Těsto nalijeme do remosky, poklademe třešněmi a pečeme přibližně 30 minut při 180 °C. Správné propečení zkontrolujeme špejlí, kterou zapíchneme do koláče a po vytažení by měla být suchá, bez drobečků.

TIP: 15 receptů na sladká jídla z remosky

Zveřejněno 12. 6. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlé třešňové řezy v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5y3Mx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlé třešňové řezy v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5y3Mx

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cukr krystal, vejce, mléko, olej, mouka polohrubá, kypřící prášek, třešně, tuk, mouka hrubá

Přidat fotografie receptu