Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa

Pohoštěním, které se hodí pro každou slavnostní příležitost či oslavu, jsou opečené mini chlebíčky namazané jemným tataráčkem z uzeného lososa. Tyto malé jednohubky budou pohlazením pro vaše chuťové pohárky.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min bez doby odležení v lednici

30 min (30 min příprava, bez doby odležení v lednici)

Suroviny pro 12 kusů

12kusů

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Lososa nakrájíme na velice malé kousky, přidáme hořčici, majonézu, šťávu z jednoho pomeranče a zamícháme. Podle potřeby ještě opatrně osolíme, opepříme a zamícháme. Krok 2: Hotový tataráček necháme v lednici nejméně 2 hodiny rozležet. Krok 3: Vejce vaříme ve vroucí vodě 10 minut. Po uvaření je scedíme, prudce zchladíme studenou vodou a oloupeme. Krok 4: Rohlíky nakrájíme na šikmé plátky, toustový chleba na trojúhelníky a opečeme v topinkovači. Krok 5: Prochladlé kousky namažeme tataráčkem, ozdobíme kouskem pomeranče, vajíčka, lososa a lístky petrželky a máty.

TIP: Jak jíst uzeného lososa?

Zveřejněno 15. 8. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWj75

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWj75

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
losos, hořčice, pomeranče, majonéza, sůl, pepř mletý, chléb toustový, máta, petrželka, losos uzený, vejce

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu