Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa

Pohoštěním, které se hodí pro každou slavnostní příležitost či oslavu, jsou opečené mini chlebíčky namazané jemným tataráčkem z uzeného lososa. Tyto malé jednohubky budou pohlazením pro vaše chuťové pohárky.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min bez doby odležení v lednici

30 min (30 min příprava, bez doby odležení v lednici)

Suroviny pro 12 kusů

12kusů

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Lososa nakrájíme na velice malé kousky, přidáme hořčici, majonézu, šťávu z jednoho pomeranče a zamícháme. Podle potřeby ještě opatrně osolíme, opepříme a zamícháme. Krok 2: Hotový tataráček necháme v lednici nejméně 2 hodiny rozležet. Krok 3: Vejce vaříme ve vroucí vodě 10 minut. Po uvaření je scedíme, prudce zchladíme studenou vodou a oloupeme. Krok 4: Rohlíky nakrájíme na šikmé plátky, toustový chleba na trojúhelníky a opečeme v topinkovači. Krok 5: Prochladlé kousky namažeme tataráčkem, ozdobíme kouskem pomeranče, vajíčka, lososa a lístky petrželky a máty.

TIP: Jak jíst uzeného lososa?

Zveřejněno 15. 8. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWj75

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWj75

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
losos, hořčice, pomeranče, majonéza, sůl, pepř mletý, chléb toustový, máta, petrželka, losos uzený, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu