Bezinkový sirup
Domácí bezinkový sirup je lahodně sladký a aromatický nápoj, který zachycuje plnou chuť černého bezu. S jemnou příchutí skořice se skvěle hodí do vody, limonád nebo čaje, a přináší osvěžující a zdravou chuť kdykoli během roku.
Postup přípravy
pěnu stále jen odhrnujeme, nesbíráme. Na 1 l oslazené šťávy přidáme 25 g kyseliny citronové, ochutíme celou skořicí či vanilkou a ještě povaříme 5 minut. Krok 5: Horkou šťávu lijeme do nahřátých vyvařených lahví, na hrdla dáme celofán a uzavřeme víčky.
Zveřejněno 25. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezinkový sirup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YErl2
Moje poznámka
Bezinkový sirup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YErl2
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Křehký štrúdl
Přidáno před 9 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 12 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 3 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 11 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 11 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 14 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 15 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 16 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 16 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 16 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 16 hodinami
Suroviny:
voda,
cukr krystal,
kyselina citronová,
skořice celá,
vanilka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.