Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pěna z domácí vepřovky

Vepřová pěna z domácí konzervy je jednoduchá a přitom výtečná pomazánka, která skvěle využije zásoby z domácí spižírny. Jemně našlehané maso v kombinaci se smetanovým sýrem, Lučinou a máslem vytvoří krémovou pochoutku ideální na čerstvé pečivo.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 7 min Doba přípravy: 7 min

7 min (7 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny dáme do hlubší nádoby a ručním elektrickým šlehačem šleháme na nejvyšší výkon 5 minut. Krok 2: Vychlazené mažeme na pečivo a poklademe plátky rajčat. Krok 3: Také můžeme posypat drobně pokrájenou cibulí, nebo zelenou natí.

TIP: 15 receptů na oblíbené masové pomazánky

Zveřejněno 31. 8. 2025

Poznámka autorky Anna Kocikova

Z uvedených surovin bude přibližně 500 g hotové pomazánky. Na šlehání používám nádobu od kilového jogurtu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová pěna z domácí vepřovky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xVKn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová pěna z domácí vepřovky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xVKn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
lučina, sýr smetanový, máslo, sůl, rajče

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu