

Jemná pivní pěna
Suroviny
- 1 pivní sýr
- 1 tvarůžky (125 g)
- 1 lžíce másla
- 100 ml smetany (31% )
- 1 lžička hořčice
- 1/2 lžičky sušeného česneku
- pepř
- sůl (opatrně)
- chilli pasta
Postup přípravy receptu
Všechny suroviny by měly mít pokojovou teplotu. Tvarůžky, sýr, máslo a hořčicí rozmixujeme (použila jsem tyčový mixér).
Pomalu přiléváme smetanu a rozmixujeme do hladké a nadýchané pěny. Necháme vychladit a použijeme na jednohubky, plněné vejce nebo jen s pečivem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Jemná pivní pěna
-
mika59: Dekuji za odpoved. Na Silvestra urcite udelam. Mas to krasne.
-
Nadia22: Nadi určitě..bude to mít trochu jinou chuť, ale po našlehání to bude určitě výborné...
-
Pivni syr a tvaruzky u nas nesezenu. Ale myslite, ze to muzu udelat s rokfordem? (Plesnivy syr)
-
magdalenka: Ďakujem, Magdalenka, Billu mám v Šali. Ja tu mám len KOOP Jednotu a FAPO. Príležitostne sa pozriem.
-
Klara: V Bille kupujem bežne pivný syr (nejaký nemecký), neviem, či Billu máš ďaleko.
-
Ďakujem za odpoveď
-
nádhera, brzy vyzkouším
-
Klara: Jenom tvarůžky....bude to podobné...
Pivní sýr je něco jako Romadúr...
-
Čo sa dá použiť namiesto pivného syra?
Ja som sa s takým ešte nestretla
-
Jana Dorazinová-Remková:
-