Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Veganská ovesná kaše

Veganská ovesná kaše s restovanou hruškou a arašídovým máslem je výživná a voňavá snídaně, která zasytí na celé dopoledne. Krémová kaše s kakaem, sladká hruška a kapka oříškového másla tvoří dokonalou kombinaci chutí i vůní.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lucieblahova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 12 min Doba tepelné úpravy: 8 min bez doby namáčení vloček přes noc

20 min (12 min příprava + 8 min tepelná úprava, bez doby namáčení vloček přes noc)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Večer předem zalijeme vločky kokosovým mlékem. Do misky přidáme kakao, vše pořádně promícháme a kaši dáme do lednice. Krok 2: Ráno z hrušky vykrojíme jádřinec a nakrájíme ji na kostičky. V pánvi na kokosovém oleji hrušku orestujeme. Krok 3: Kaši ohřejeme 1 minutu a půl v mikrovlnné troubě. Poté kaši promícháme. Pokud bude příliš řídká, dáme ji ještě na chvíli ohřát, mléko se tak více vsákne do vloček. Krok 4: Jakmile má kaše požadovanou konzistenci, přidáme arašídové máslo, orestovanou hrušku a můžeme podávat.

TIP: Top 7: Ovesné vločky

Zveřejněno 16. 9. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Veganská ovesná kaše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp2qm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Veganská ovesná kaše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp2qm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
vločky ovesné jemné, mléko kokosové, kakao, olej kokosový, hruška, máslo arašídové

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu