Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Tagliatelle se díky svému plochému tvaru výborně pojí s krémovými omáčkami. V tomto receptu se promíchají s voňavou směsí lesních hub, pancetty, česneku a smetany. I když jsou nenáročné na přípravu, jejich chuť působí velmi slavnostně.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADWR3
Moje poznámka
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADWR3
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky po uhersku
Sahula před 14 minutami
Ledvinky na paprice
Sahula před 20 minutami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 2 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 3 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 3 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 4 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 6 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 6 hodinami
Suroviny:
tagliatelle,
houby čerstvé,
pancetta,
smetana na vaření,
máslo,
česnek,
tymián,
sůl
Komentáře (1)