Jemný knedlík

toprecepty.cz Kuchař:

Přílohy 4 názory

Recept si neoblíbil žádný kuchař
11

Suroviny

veka
vejce
mléko
mouka
sůl
olej
popřípadě zelená petrželka
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Veka se nakrájí na 1 cm silné plátky. Vejce, mléko, troška mouky a sůl se rozšlehá vidličkou.

  2. Plátky se do tohoto namočí z obou stran a v rozpáleném oleji rychle mírně opečou.

  3. Posypou se petrželkou a podávají se s čímkoliv, k čemu je dobrý knedlík. Je to šikovný příkrm k masu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Jemný knedlík

  • Klariska Klariska

    Souhlas, tohle je víc než knedlík chleba ve vajíčku :).

    Odpovědět

  • thomassinno thomassinno

    A pročpak se to jemnuje knedlík? Vždyt to s knedlíkem nemá parnic společného :-D

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    U nás se dělá místo veky chleba když zbyde,a ten máme rádi buď jen tak samotný a nebo namazat hořtici a cibuli na to a kyselou okurku,pak je to takové jako smaženka.:-pAle jako přílohu bych to viděla též velmi hutné.;-)

    Odpovědět

  • Marta Marta

    dobré a jemné to skutečně je, ale jako přílohu k už tak těžkému masu bych si večku nasáklou tukem asi nezvolila:-)...děti si jí teď dávají spolu s rajčátkem ke svačině:-D

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo