Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opečená vinná klobása

Stačí pár minut na pánvi nebo v troubě a vinná klobása se promění v křupavou delikatesu s jemně kořeněnou chutí. Podávejte ji s bramborovou kaší nebo čerstvým chlebem – zaručeně si pochutnáte.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

BinaSa

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Klobásu rozdělíme na jednotlivé porce. Smotáme do tvaru S, šneka či preclíku a tvar spíchneme špejlí. Krok 2: Hladkou mouku smícháme s kořením a klobásu v ní obalíme ze všech stran. Krok 3: Na rozpáleném oleji opékáme z obou stran. Krok 4: Nejlépe chutná s bramborovou kaší, nebo jen tak s chlebem.

TIP: Vinná klobása na stole - oblíbené recepty

Zveřejněno 11. 11. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Opečená vinná klobása

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n56J5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Opečená vinná klobása

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n56J5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
klobása vinná, mouka hladká, olej, koření

Přidat fotografie receptu