Opečená vinná klobása
Stačí pár minut na pánvi nebo v troubě a vinná klobása se promění v křupavou delikatesu s jemně kořeněnou chutí. Podávejte ji s bramborovou kaší nebo čerstvým chlebem – zaručeně si pochutnáte.
Postup přípravy
Krok 1: Klobásu rozdělíme na jednotlivé porce. Smotáme do tvaru S, šneka či preclíku a tvar spíchneme špejlí.
Krok 2: Hladkou mouku smícháme s kořením a klobásu v ní obalíme ze všech stran.
Krok 3: Na rozpáleném oleji opékáme z obou stran.
Krok 4: Nejlépe chutná s bramborovou kaší, nebo jen tak s chlebem.
Zveřejněno 11. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opečená vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n56J5
Moje poznámka
Opečená vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n56J5
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 20 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 20 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 21 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 23 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 25 minutami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 1 hodinou
Tvarohová štola
Petra.J. před 2 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 2 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 3 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 5 hodinami
Suroviny:
klobása vinná,
mouka hladká,
olej,
koření
Komentáře (1)