Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bienenstich-Včelí píchnutí

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

18. 10. 2009 17:02

Suroviny

Porce: 1plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 660 kJ / 2 309 kcal
Bílkoviny59,72 g
Tuky32,74 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 463 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy440,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od sestřenice z Německa. Při prokrojení se musí opatrně, protože koláč není moc vysoký, já jsem nejdřív překrojila na půl a každou půlku jsem pak plnila zvlášť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ruzena ruzena

30. 1. 2010 23:06

Spuname,jsem ráda,že se zadařilo:yes:mě se to stalo už několikrát,že jsem měla těsto pěkný a někdy bylo takhle nízký,nevím,čím to je,ale stejně nám chutnal:-))Irrenko máš pravdu,v NDR jsme ho taky kupovali:-))a já ten recept mám z Německa,ale severní Porýní Westfálsko,takže je vidět,že ho pečou v celém Německu:-))

Spuname

30. 1. 2010 19:13

jo, Růži, těsto na moučník taky takhle dělám, takže mi pěkně naskočil a manžel musel zase po čase nabrousit nože:-) - šlo to hezky:-K

Irrena Irrena

30. 1. 2010 18:29

Růženko tento koláč si ještě pamatuji z dob NDR:-O, vždycky jsme ho tam kupovali, moc nám chutnal:-p,takže tohle musím stopro vyzkoušet:-K a posílám bodík:yes:

ruzena ruzena

30. 1. 2010 15:23

Spuname,jsem ráda,že se ti to povedlo:-))a co to rozkrojení,toho jsi se bála,jak to dopadlo;-)

Spuname

30. 1. 2010 13:32

Růži, tak včelí píchnutí se povedlo! jen jsem použila šlehačku Ramu a krém byl dost tuhý na rozetření. Poučení pro příště, ale je fakt perfektní:-p Díky

ruzena ruzena

25. 1. 2010 22:28

Máš pravdu,krém je lehký a dobrý,vyzkoušej a dej vědět,jak to dopadlo:-))už se těším a neboj se toho;-)

Spuname

25. 1. 2010 22:22

jj, asi to tak udělám, protože buď je to nožem, nebo že by rukama:-)), díky a už se těším, hlavně na ten krém, určitě bude lehce stravitelný;-)

ruzena ruzena

25. 1. 2010 19:07

Spuname,jde to rozkrojit,neboj se toho,ale musíš koláč rozkrojit na 2 půlky a mít dlouhý nůž a ta polovina toho koláče jde bez problémů rozkrojit;-)když dáš krém navrch,tak tam nedáš ty mandle a není to ono;-)nebo zkus udělat ze dvou dávek,koláč bude vyšší a pak půjde bez problémů rozkrojit

Spuname

25. 1. 2010 18:58

tedy řezy vypadají křehce:-):-)):-p, hned bych do toho šla, ale nedokáži si představit, jak jsi rozkrojila tak tenkou vrstvu. Jednou jsem zkoušela 2cm perník a nedopadlo to dobře. Asi dám krém až nahoru - puding bez vaření se šlehačkou jsem ještě nezkoušela, láká mě to

ruzena ruzena

19. 10. 2009 13:21

Gabinko ten pudink sypu do ušlehané šlehačky postupně a pořád míchám,rychle to tuhne,přímo pod rukama:-))

Gabina

19. 10. 2009 13:05

Růženko, jen pro upřesnění - ten pudink se připraví vedle (podle návodu na sáčku) a přidává se hotový pudink bez vaření do šlehačky nebo do šlehačky sypeš jen ten pudinkový prášek:-?

Patricie

18. 10. 2009 22:05

Růženko :yes::-)):-))+

ruzena ruzena

18. 10. 2009 21:15

Jikotko,také to jde i bez plnění,už jsem to zkoušela:-pale s tou náplní je to takové fajnovější:-p

Jikotka Jikotka

18. 10. 2009 21:11

Ono by to mohlo být dobré i bez plnění :-p:-p:-p,ale tohle musí být mňamka...:-p:-p:yes::-D,bodík letí

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 10. 2009 20:18

;-):yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fackelman včelí bodnutí recept vosi pichnuti koláč včelí bodnutí moučník včelí bodnutí včelí žahnutí recept včelí bodnutí pilka na dort pudink bez vaření recept na včelí bodnutí fackelmann sáček na pečivo dort bienenstich řezy včelí bodnutí binenstich koláč bienenstich včelí řezy včelí bodnutí pilka na dorty včelí bodnutí koláč dort včelí bodnutí

Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, voda, prášek do pečiva, lupínky mandlové, máslo, cukr, šlehačka, pudink bez vaření

TopRecepty.cz

Bienenstich-Včelí píchnutí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nx5R