

Domácí vlašáček
Suroviny
- 15 dkg měkkého salámu (junior)
- 10 dkg majonézy
- 1 brambor
- sterilovaná okurka
- 2 lžíce sterilovaného hrášku
- mrkev
- celer
- hořčice
- 1 lžička jemného krystalového cukru
- pepř
- ocet
- worchestr
- sůl
Postup přípravy receptu
Uvaříme bramboru, oloupeme a necháme vychladit.
Nakrájíme na nudličky bramboru, salám, okurku, vařenou mrkev a celer.
Majonézu rozmícháme s hořčicí, octem, solí worchestrem a pepřem, přidáme k ostatnímu, přidáme okapaný hrášek, posypeme cukrem a lehce promícháme.
Necháme vychladnout.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Domácí vlašáček
-
A co ty červené a žluté kusy ... papriky ? Vždytˇtam vůbec není v receptu.A junior by nikdo již nejedl v domácí stravě.Bramborů je málo,ty se mixují,aby tam byla ta konzistence.
-
Na vlašský salát se používá šunkový salám
-
Náhodou jsem narazila na tento recept, nevím že si ho ještě nikdo nevšimnul
vypadá báječně