Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 250 kJ / 1 733 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,22 g |
| Tuky | 36,24 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 403 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 271,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka s přesnídávkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qn6q
Moje poznámka
Bábovka s přesnídávkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qn6q
Nejnovější recepty
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 6 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 17 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 2 hodinami
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 3 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Supak28 před 3 hodinami
Valašská kyselice
Topmoni před 4 hodinami
Tématické fráze:
buchta s přesnídávkou,
babovka,
buchta s dětskou přesnídávkou,
kolac s presnidavkou,
recepty s přesnídávkou,
buchta s jablecnou presnidavkou,
co s přesnídávkou,
bábovka s jablečnou přesnídávkou,
perník s přesnídávkou,
moucnik s jablecnou presnidavkou,
moucnik s presnidavkou,
babovka z jablecne presnidavky,
řezy s dětskou přesnídávkou,
recept s přesnidávkou,
řezy s přesnídávkou,
přesnídávková babovka,
kolac s detskou presnidavkou,
pečeme s přesnídávkou,
bábovka z přesnídávek,
buchta z přesnídávky
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
rum,
prášek do perníku,
přesnídávka jablečná,
kakao,
cukr
Komentáře (30)