Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 377 kJ / 1 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,37 g |
Tuky | 103,78 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 155,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZgQ
Moje poznámka
Jahodové lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZgQ
Nejnovější recepty
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno 27. 7. 2025 17:18:26
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno 27. 7. 2025 07:51:48
Domácí Mila oplatky
Přidáno 27. 7. 2025 05:01:03
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 3 hodinami
Kynuté zelňáky se škvarky
HanaS92 před 5 hodinami
Švýcarské kokosové sušenky
HanaS92 před 7 hodinami
Křehké máslové sušenky
HanaS92 před 7 hodinami
Cuketové Míša řezy
PavlaHr před 8 hodinami
Brambůrky v mikrovlnce
Eliska123jidlo před 10 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Pikantní švestkové chutney
rprenosilova před 12 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
zizimar před 12 hodinami
Švestková buchta
pe3cek před 13 hodinami
Tématické fráze:
lívanečky s jahodami,
lívanečky,
lívanečky se sněhem,
lívanečky s pěnou,
rozšlehané jahody,
lívanečky s jahodovou pěnou,
livanecky s jahodovou omackou,
jahoda,
recepty-lívanečky se skořicí,
vecere s jahodami,
jahodová večeře,
livanecky z bilku,
lívanečky a jahodovou omáčkou,
livanecky s jahodama,
palačinky z jahodovou kahudou,
lívanečky chia top recepty,
večeře s jahodama,
recept lívančky s bílky,
lívanečky s bílků,
lívaneček z bílků
Suroviny:
mouka polohrubá,
tuk rostlinný,
cukr moučkový,
žloutek,
bílek,
vejce,
droždí,
jahody,
olej
Komentáře (4)