 
	
Albertova roláda
Recept ještě nebyl hodnocenZ 200 ml mléka a 3 lžic krupičky uvaříme tuhou, neslazenou kaši bez žmolků a necháme ji vychladnout. Moučkový cukr, vanilkový cukr a žloutky smícháme, přidáme vychladlou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 008 kJ / 480 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g | 
| Tuky | 20,00 g | 
| – nasycené | 6,00 g | 
| – nenasycené | 14,00 g | 
| –– mononenasycené | 6,00 g | 
| –– polynenasycené | 8,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,20 g | 
| Vláknina | 2,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 40 mg | 
| Sůl | 0,10 g | 
| Sacharidy | 66,00 g | 
| – cukry | 30,00 g | 
| ––– laktóza | 6,00 g | 
	
			 
	
Z 200 ml mléka a 3 lžic krupičky uvaříme tuhou, neslazenou kaši bez žmolků a necháme ji vychladnout. Moučkový cukr, vanilkový cukr a žloutky smícháme, přidáme vychladlou…
	
			 
		
	
			 
		
	
			