Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulva celerová - suroviny a ingredience

Bulva celerová

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie118 kJ /
28 kcal
Bílkoviny1,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,08 g
– nenasycené0,21 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 92 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy2,60 g
– cukry1,30 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Vepřová pečeně Hamburk

Vepřová pečeně Hamburk

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vepřová pečeně na hamburský způsob patří k tradiční české kuchyni. Libová vepřová kotleta špikovaná uzenou slaninou, sladkou mrkví a pikantní okurkou chutná s houskovým…

BinaSa

125 min

Kachní kaldoun

Kachní kaldoun

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Kachní kaldoun je tradiční svatomartinská polévka. Spotřebujeme do něj všechny zbytky z kachny, které nepoužijeme k pečení. Základem této polévky je tudíž silný vývar z…

KatharinaK

200 min

Kohout na víně

Kohout na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kohouta jsme rozdělili na porce. Stehna na dva kusy a prsa vcelku. Na oleji jsme si osmažili cibulku do zlatova a na ní jsme pak krátce osmažili všechny porce. Přidali…

fufna1

180 min

Debrecínská vepřová pečeně

Debrecínská vepřová pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřovou pečeni převážeme motouzem, tak aby udržela kulatý tvar. Připravíme debrecínské párky, které dáme zmrazit (lépe se tak bude pečeně plnit). Do převázané vepřové…

Colombo65

300 min

Svíčková podle tatínka

Svíčková podle tatínka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Svíčková podle tatínka je přesně ten druh jídla, které provoní celý dům a vyvolá vzpomínky na nedělní obědy. Poctivý základ z kořenové zeleniny, trpělivé dušení a osobní…

BinaSa

110 min

Kohout pečený na celeru a cibuli

Kohout pečený na celeru a cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

I když příprava tohoto jídla zabere poměrně hodně času, určitě to stojí za to. Dlouze pečený kohout v omáčce s celerem, cibulí a hořčicí vám určitě zachutná a stane se…

mika59

220 min

Vývar z hovězí oháňky

Vývar z hovězí oháňky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí oháňku rozdělíme na jednotlivé články a velmi pečlivě omyjeme a osušíme.Hovězí oháňku i zeleninu opečeme na větší pánvi na 2 lžících olivového oleje. Tím částečně…

Colombo65

440 min

Rychlý celerový salát s jablkem

Rychlý celerový salát s jablkem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Syrový celer nastrouháme na hrubém struhadle. Jablko nastrouháme i se slupkou také na hrubém struhadle.Přidáme sůl, pepř, citronovou šťávu, cukr a nasekanou nať.Vše…

RubyRom

20 min

Demi glace v pomalém hrnci

Demi glace v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oháňku necháme u řezníka nasekat na špalíky (cca 5 ks). Očištěné kosti a oháňku naskládáme do pekáčku s 3 lžícemi olivového oleje. Přidáme neoloupané stroužky česneku a…

Mama-mia

900 min

Boršč z pomalého hrnce

Boršč z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V pekáčku opečeme maso a kosti na sádle. Pokud máme hrnec s funkcí Smažení, opečeme kosti ze všech stran v hrnci 15 minut při teplotě 200 ˚C.Přidáme nakrájenou zeleninu…

Mama-mia

630 min

1 2 3 5