Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 125 min

140 min (15 min příprava + 125 min tepelná úprava)

2. 11. 2022 08:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 367 kJ / 2 239 kcal
Bílkoviny191,33 g
Tuky136,52 g
Vláknina6,55 g
Cholesterol 532 mg
Sodík 2,28 g
Sůl5,55 g
Sacharidy59,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje babičky a mamka používaly na svíčkovou a bifteky opravdu hovězí svíčkovou, Já v době před 30 a více roky také. Dnes díky nastalé situaci a souvisejícím cenám na pravou svíčkovou můžeme jen vzpomínat. Nakonec chutná i falešná a mladí už ani rozdíl neznají.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, slanina, sůl, pepř mletý, sádlo, cibule, mrkev, petržel, bulva celerová, cukr krystal, ocet, hořčice plnotučná, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, tymián, vývar masový, smetana, mouka hladká, citron, brusinky, šlehačka

TopRecepty.cz

Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkZGW