Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchý boršč - postup krok po kroku

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

22. 1. 2017 14:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 563 kJ / 613 kcal
Bílkoviny90,11 g
Tuky6,59 g
Vláknina12,42 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 338 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy43,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento recept vychází z receptu pana B. Klepla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: top recepty boršč boršč recept jednoduchy bořč jednoduchy rychlý boršč hovězí maso přední recepty jednoduchyborsč boršč top recepty falešny boršč jednoducjý boršč jeenoduchy borsc boršč podle klepla voda na boršč recepty krok po kroku

Suroviny: maso hovězí s kostí, mrkev, kořen petržele, bulva celerová, cibule, brambory, protlak rajčatový, česnek, ocet vinný, pepř čtyř barev, koření nové koření, kmín celý, bobkový list, smetana zakysaná, podravka, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Jednoduchý boršč - postup krok po kroku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oWKY