Jednoduchý boršč - postup krok po kroku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 563 kJ / 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,11 g |
Tuky | 6,59 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 338 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 43,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento recept vychází z receptu pana B. Klepla.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více

Ovocné želé bonbony
Přidáno před 2 hodinami

Fazolová směs s bramborem
Přidáno před 3 hodinami

Čachochbili
Přidáno před 6 hodinami

Nanuky z ostružin
Přidáno před 22 hodinami

Vepřová plec ve smetanové znojemské omáčce
Přidáno 19. 5. 2022 10:19

Toust v omeletě
Přidáno 19. 5. 2022 10:17
Právě bylo uvařeno:

Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
uvařil/a beban
před 38 minutami

Pečené plněné papriky
uvařil/a Jan Nemec
před 1 hodinou


Zapečené gnocchi se žampiony, kuřecím masem a uzeno - sýrovou omáčkou
uvařil/a Petulice
před 1 hodinou

Moravanské kuřecí nudličky
uvařil/a Dosire
před 1 hodinou

Pomazánka na obložené chlebíčky z vařených brambor
uvařil/a Fitulka
před 2 hodinami

Rillettes (rijet)
uvařil/a Fitulka
před 2 hodinami

Boršč z Arbatu
uvařil/a Fitulka
před 2 hodinami

Jednoduchá bublanina
uvařil/a Panova
před 2 hodinami

Vaječná polévka
uvařil/a jardakupsa
před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: top recepty boršč boršč recept jednoduchy bořč jednoduchy rychlý boršč hovězí maso přední recepty jednoduchyborsč boršč top recepty falešny boršč jednoducjý boršč jeenoduchy borsc boršč podle klepla voda na boršč recepty krok po kroku
Suroviny: maso hovězí s kostí, mrkev, kořen petržele, bulva celerová, cibule, brambory, protlak rajský, česnek, ocet vinný, pepř čtyř barev, koření nové koření, kmín celý, bobkový list, smetana zakysaná, podravka, petrželka zelená
Jednoduchý boršč - postup krok po kroku
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWKY
0 názorů