Hovězí žebra
Recept ještě nebyl hodnocenZe zeber pripravit silnou hovezi polevku a uvarena zebra pect odkryte v toube okorenene soli, peprem, vorcestrovou omackou a mletym kminem polozene na cibuli a cesneku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ze zeber pripravit silnou hovezi polevku a uvarena zebra pect odkryte v toube okorenene soli, peprem, vorcestrovou omackou a mletym kminem polozene na cibuli a cesneku…
Gnocchi uvaříme v osolené vodě dle návodu. Kuřecí stehna obereme a maso nakrájíme. Rajčátka omyjeme a rozpůlíme. Uvařené gnocchi promícháme s kuřecím masem, rajčátky a…
Italská polévka minestrone je tradiční zeleninová polévka, která se vyznačuje svou bohatou chutí. Minestrone je nejen výživná a zdravá, ale také velmi flexibilní –…
Buřtguláš je ideálním pokrmem, pokud vám v lednici zbyly špekáčky z opékání. Voňavá orestovaná uzenina, doplněná vařeným bramborem, tvoří základ pro chutný guláš s vůní…
Kůži na mase nakrojíme na mřížku,oslolíme opepříme a potřeme grilovacím kořením ze všech stran.Ve 125 gramech medu rozmícháme 2,5dcl vína a přidáme bobkové listy,pepř…
Telecí maso nakrájíme na kostky, osolíme a po menších částech postupně opékáme do hněda na pánvi s rozehřátým olejem. Opečené maso přendaváme do pekáčku. Pokud je…
Uvaříme vývar z lososa a zeleniny, včetně česneku cca 15 minut, scedíme. Rybu a zeleninu dáme vychladnout. Vývar zatím vaříme dál na mírném ohni, přidáme postupně…
Hovězí líčka jsou krásně libová a díky kolagenu, který je v nich v hojné míře obsažen, budou po tepelné úpravě šťavnatá a křehká. Dají se připravovat na mnoho způsobů.…
1. Maso očistíme a nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, zasypeme paprikou a vmasírujeme do masa - dáme stranou. Cibuli nasekáme nadrobno, česnek na plátky a lesní…
Oblíbený tatarák můžete připravit i ve verzi vhodné pro vegetariány. Zeleninový tatarák, kde hraje prim lilek, je příjemně ochucený kapary, worcestrovou a chilli omáčkou…
Všechny ingredience pokrájíme na menší kousky a naložíme do pekáčku. Posypeme grilovacím kořením, přiměřeně osolíme, opepříme, zalejeme malým množstvím vody, promícháme…
Nejdříve dáme vařit rýži tak, jak jsme zvyklí. Brokolici očistíme, rozebereme na růžičky a krátce povaříme, nejlépe v páře. Uvařená brokolice by měla zůstat mírně…
Amur s bylinkami a grilovanými bramborami je lahodný pokrm, který kombinuje jemnou chuť sladkovodní ryby s aromatickými bylinkami a dokonale křupavými bramborami. Tato…
Cibuli osmahneme na sádle dozlatova. Maso smícháme se zázvorem a tymiánem, obalíme v mouce a zprudka opečeme na cibuli. Přidáme rozmačkaný česnek, ještě minutu osmahneme…
Zahřejeme olej a zasypeme jej krupicí. Mícháme, dokud jíška nezezlátne, pak odstavíme.Vajíčka rozšleháme s nasekanou šalvějí a 1 lžící nasekané petrželky a přidáme k…
Mleté maso, sůl, pepř, česnek a 50g slaniny, opražíme na másle. Přelejeme do pekáčku malého nebo formy, přimícháme vejce, posypeme sýrem a zalijeme šlehačkou. Dáme…
Kuřecí srdíčka jsou nedoceněná kuchyňská surovina. Přitom mají velmi kvalitní svalovinu, s výbornými nutričními hodnotami. Použijte srdíčka podle instrukcí v našem…
Připravíme si těstíčko = mouku rožleháme se žloutky, přidáme pivo, osolíme a nakonec přidáme sníh z bílků. Nasoleného candáta namáčíme v těstíčku a smažíme na oleji…
Postup přípravy receptu Dáme si vařit vývar, do kterého přidáme dva stroužky prolisovaného česneku a osolíme. Když se voda vaří, nasypeme celý obsah pytlíku sójových…
Brambory oloupejte a nakrájejte. Plech vymažte sádlem. Brambory poprašte trochou hladké lmouky. V hrnečku si roztopte trochu sádla a polijte tím brambory. Dejte péct. V…
Maso opláchneme a osušíme. Přes potravinářskou folii(nebo igelitový svačinový sáček)zlehka naklepeme a po obou stranách poprášíme mletým zázvorem. Čerstvý zázvor…
Palce ponecháme vcelku ( 8-10 kusů), promícháme je se solí, kmínem, nadrobno nakrájenou cibulí, rozetřeným česnekem a kečupem smíchaným s paprikovou pastou. Takto…
Filety z kapra ovoněné slaninou se skvělou omáčkou z červeného vína vás překvapí svou chutí. Šalotka, česnek, sardelová pasta a žampiony dávají omáčce skvělou chuť.…
Česnek a cibule si oloupeme. Cibule nakrájíme najemno, česnek utřeme se solí. Řapíkatý celer si opláchneme a také ho nakrájíme najemno Máslo vymícháme s Ricottou,…