Jehněčí válečky pečené v kapustě
Recept ještě nebyl hodnocenLahodné kapustové závitky plněné mletým jehněčím masem a fetou, jsou doplněné výbornou rajčatovou omáčkou. Šťavnaté maso je dobře okořeněné a s omáčkou skvěle ladí. K…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lahodné kapustové závitky plněné mletým jehněčím masem a fetou, jsou doplněné výbornou rajčatovou omáčkou. Šťavnaté maso je dobře okořeněné a s omáčkou skvěle ladí. K…
Lahodné kapustové závitky plněné mletým jehněčím masem a fetou, jsou doplněné výbornou rajčatovou omáčkou. Šťavnaté maso je dobře okořeněné a s omáčkou skvěle ladí. K…
Pečené plněné žampiony si vychutnáme horké, nebo i zastudena jako chuťovku k vínu. Naplníme je krémovou směsí s nivou, špenátem a česnekem. Po upečení je můžeme podávat…
Chřestová sezona je v plném proudu, tak proč si nedopřát tuto lahodnou zeleninu i v jiné, než jen minutkové úpravě. Upečte si lahodný chřestový quiche s cherry rajčátky.…
Grilování kuřecích prsou pod cihlou zajistí šťavnatý výsledek a výraznou mřížku na povrchu. Pro intenzivnější chuť maso předem marinujte. Díky krátkému pobytu v silném…
Plněná pečená paprika v sobě ukrývá orestovanou tarhoňu, sekanou petrželku a strouhaný sýr. Spolu s paprikou v troubě připravíte také lahodnou pečenou zeleninu jako…
Kuřecí prsa s oreganem a pečenou zeleninou potěší kombinací barev i chutí na talíři. Podávejte s bulgurem a šťávou z výpeku. Chutné jídlo, které se hodí jako lehká…
Grilované medailonky z kuřecích stehen voní po divokém koření a díky dlouhému odležení v marinádě se jejich chuť naplno rozvine. Na grilu k nim přidejte plátky slaniny a…
Pivní Junior na grilu je rychlá a nenáročná grilovací specialita. Plátky salámu se marinují v pivu s česnekem, hořčicí a paprikou. Po krátkém grilování získají šťavnatou…
Tyto chuťově výrazné jednohubky spojují sladkost grilované kapie, slanost ančoviček a jemnost česnekového másla. Servírované na křupavém pečivu s pikantním chorizem se…