Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lehce pikantní lečo s fazolemi

Že nejde vylepšit lečo? Věřte, že lze. Přidejte méně obvyklé fazole, vejce připravte stranou. Dopřejte strávníkům pikantní ochucení dvěma druhy pepře. Výsledné jidlo bude chutnat podobně klasickému pokrmu, ale přitom jinak.

Hodnocení receptu je 4,8 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

19. 7. 2023 14:31

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 629 kJ / 1 584 kcal
Bílkoviny85,23 g
Tuky106,96 g
Vláknina19,70 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 2,90 g
Sůl6,84 g
Sacharidy63,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Fazole lečo krásně zahustí a není vodové. Vejce udělané zvlášť, zase více vyniknou ve směsi. Fazole jsem použila bílé v pikantní omáčce. Uzeninu jsem měla debrecínské párky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RousOliven RousOliven

10. 7. 2024 08:39

iba môj skromný nápad - klobásu - uděninu - osmahnout na tí cibulce jako první, pak přidat postupne tu zeleninu. Chutě se lépe propojí (a myjeme o jednu nádobu méně):-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 7. 2023 08:52

:-)<3:yes::yes: skvěle připravené lečo :-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

19. 7. 2023 18:43

Lečo je fajn. Zvlášť v tomhle vedru.:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: paprika, kapie, rajče, cibule, česnek, vejce, fazole, uzenina, sádlo, sůl, pepř mletý, pepř cayenský

TopRecepty.cz

Lehce pikantní lečo s fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9Z5D