Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chilli paprika čerstvá - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Nakládaný česnek

Nakládaný česnek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Jste milovníkem česneku a nedokážete si bez jeho chuti představit svoje vaření a stává se vám, že někdy prostě dojde a vy musíte improvizovat? Pokud ano, zkuste…

senky

60 min

Kuře po baskicku

Kuře po baskicku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kuřecí maso se těší veliké oblibě, hlavně díky své šťavnatosti. Zajímavě okořeněná kuřecí stehna po baskicku, pečená s rajčaty a olivami, budou vděčným obědem. Pokud…

Hanes

80 min

Thajský salát z manga a mrkve

Thajský salát z manga a mrkve

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mango i mrkev omyjeme, osušíme, oškrábeme škrabkou a pomocí škrabky julienne uděláme slabé nudličky. Pokud nemáme škrabku, nudličky nakrájíme jemně nožem a dáme do…

Kung pao

Kung pao

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Kung Pao je pikantní čínské jídlo, které se připravuje smažením na pánvi. Toto jídlo je známé svou výraznou chutí a kombinací kořeněných, sladkých a slaných složek. Kung…

hanka.love

40 min

Kachní prsa sečuán

Kachní prsa sečuán

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Kachní prsa sečuán jsou lahodným pokrmem, který kombinuje šťavnatost kachního masa s výraznými a pikantními chutěmi sečuánské kuchyně. Tento recept přináší exotickou…

Bulgureto

Bulgureto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Připravíme si vývar z kostky bujonu s přidáním chilli papriček a libečku, osolíme, opepříme. Do kastrolku si nasypeme bulgur a zalijeme jej vývarem, ze kterého jsme…

klukodvody

45 min

Chicken Vindaloo

Chicken Vindaloo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chicken Vindaloo je tradiční indické jídlo s typickou, velmi pálivou chutí. Kuřecí maso marinované ve Vindaloo pastě má velmi výraznou chuť, ale jakmile tento pokrm…

Eevous

45 min

Krevety po sečuánsku

Krevety po sečuánsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Krevetkám ( rozmraženým a osušeným ) ufikneme ocásky, pokud seženeme čerstvé, tím lépe :-), solamyl rozmícháme s vodou, lehce osolíme, krevetky omatláme solamylovou…

rebeka

60 min

Kančí guláš III

Kančí guláš III

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na sádle nebo oleji osmažíme cibuli dohněda. Přidáme na větší kusy nakrájené kančí maso a restujeme, dokud maso nepustí šťávu.Přidáme papriku a ještě chvilinku mícháme,…

JanaDorazinova

150 min

Špekáčky na černém pivu 2

Špekáčky na černém pivu 2

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Špekáčky rozkrojíme na půlky a nařežeme. Osmažíme je na pánvi a pak dáme bokem na talíř. Zbylý výpek slijeme a dáme smažit cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme…

Majkaa

40 min

Mexické fazole s uzeným

Mexické fazole s uzeným

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Velké červené fazole mají výraznější a pikantnější chuť než ty bílé. Podáváme je v pikantní rajčatové omáčce ochucené chilli papričkami spolu s orestovaným, vařeným,…

hanahcotton

80 min

Myslivecký guláš

Myslivecký guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na sádle rozškvaříme 3 plátky slaniny, přidáme pokrájenou cibuli, raději více než méně, já dávám 3 a tu osmažíme do zlatohněda, přidáme lžíci cukru a karamelizujeme.Do…

Hovězí guláš v pomalém hrnci

Hovězí guláš v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí kližka chutná díky dlouhému vaření při nižší teplotě skvěle, je šťavnatá a dobře vynikne její chuť. Podáváme ji s pikantní omáčkou, čerstvou zeleninou a rýží nebo…

Kocmax

650 min

Kuřecí nudličky po Sečuánsku

Kuřecí nudličky po Sečuánsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Provoňte vaši kuchyň Asií a připravte si rychlou a jednoduchou směs s kuřecím masem se zeleninou, bambusovými výhonky, štiplavě pikantní zásluhou chilli papričky. Pokud…

pbarva

40 min

Čínské nudle se zeleninou / wok

Čínské nudle se zeleninou / wok

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rychlé, lehké a plné exotických chutí! Čínské nudle se zeleninou připravované ve woku vás okouzlí svou křupavou zeleninou, voňavým kořením a lahodnou omáčkou. Skvělá…

Ivana79

35 min

Šťavnatá sekaná

Šťavnatá sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Všechny ingredience zpracujeme dobře rukama (na hnětač se to lepí a ruce jsou ruce). Necháme trochu odpočinout a propracujeme ještě jednou.Přendáme do olejem vymazané…

janky3

120 min

1 2 3 4 5 6 53

Naposledy jste si prohlédli