Zapečené francouzské toasty
Recept ještě nebyl hodnocenToastový chlieb nakrájame na malé kocky. Dáme do vymasteného pekáčika.Všetky suroviny na zálievku dobre metličkou premiešame a zalejeme chlieb v pekáčiku. Zakryjeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Toastový chlieb nakrájame na malé kocky. Dáme do vymasteného pekáčika.Všetky suroviny na zálievku dobre metličkou premiešame a zalejeme chlieb v pekáčiku. Zakryjeme…
Troubu předehřejeme na 200°C. Na plech vyložený pečícím papírem položíme kovový kroužek nebo vykrajovačku o průměru asi 8 cm. Nastrouhaný parmazán smícháme s…
Chléb vložíme do misky s mlékem.Rozmačkáme vidličkou.Přidáme jemně nakrájenou cibuli,sůl, pepř, kopr a vše smícháme. Postupně přidáme mleté maso a dobře promícháme…
Pórek očistíme, rozkrájíme podle velikosti kastrolu, svážeme do svazků, aby se nerozcupoval a uvaříme ve slané vodě. Necháme dobře odkapat a vychladit.Olej, ocet, pepř a…
Francouzský ředkvičkový salát je příjemně svěží a plný chuti. Salát, podávaný s opečenými topinkami, krásně křupe v ústech a příjemně štiplavé jarní ředkvičky mu dodají…
Šmrncovní teplý předkrm, ideální pro jarní slavnostnější večeři, připravíte během chvíle. Vsaďte na kombinaci medvědího česneku, bresaoly a specifickou chuť kozího sýra.…