Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibule červená - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Houbová tarhoňa na smetaně

Houbová tarhoňa na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Není nad to si čas od času odlehčit jídelníček a připravit bezmasý pokrm. Tarhoňa na smetaně s restovanými žampiony zachutná i těm, kteří běžně na maso nedají dopustit.…

Eevous

23 min

Cuketovy nákyp s bramborami

Cuketovy nákyp s bramborami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Jednoduchý zapečený nákyp z cukety, brambor a žampionů je skvělý způsob, jak využít úrodu ze zahrady. Syté, ale lehké jídlo, které chutná celé rodině. Anglická slanina…

terezicka1

75 min

Pečená zelenina

Pečená zelenina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Barevná směs z pečených zámeckých brambůrek, cukety, brokolice a další zeleniny dochucená pikantním chilli olejem a česnekem. Výsledkem je šťavnatá zelenina, vhodná jako…

Lucasinka

55 min

Pečená zelenina se sýrem

Pečená zelenina se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pečená zelenina se sýrem halloumi má lehce středomořský nádech – voní česnekem, čerstvými bylinkami a zužitkujete v ní spoustu letní úrody. Je to chutný způsob, jak tělu…

rizekB

50 min

Melounový salát

Melounový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Melounový salát je svěží letní kombinace sladkého melounu, slaného balkánského sýra a černých oliv. Zálivka s pomerančovou šťávou a vinným octem vše propojí v lehký a…

alena-s

30 min

Omáčka z lišek a smetany

Omáčka z lišek a smetany

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Lišky patří mezi naše nejcennější jedlé houby. Mají skvělou chuť a výborně se hodí do nejrůznějších polévek a omáček. Ve spojení s uzenou slaninou a smetanou si z nich…

Petraweid

40 min

Tagliatelle s olivami a houbami

Tagliatelle s olivami a houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Těstoviny jsou skvělou volbou vždy, když chcete snadnou a rychlou večeři. V tomto receptu jsou připravené s houbovo-olivovou směsí. Chuť jim dodává lehce pikantní chilli…

lenka-m

45 min

Cibulová marmeláda s medem

Cibulová marmeláda s medem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tato marmeláda je plná karamelizované červené a bílé cibule, ochucená medem a octem balsamico. Hodí se k pečeným i grilovaným masům, k sýru nebo do sendvičů. Příprava…

Veruncicka

90 min

Chuťovky na dětskou oslavu

Chuťovky na dětskou oslavu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Barevné a hravé jednohubky z vykrájených chlebových tvarů potěší malé strávníky nejen chutí, ale i vzhledem. Stačí trocha fantazie, pár zdravých surovin a během chvilky…

vybusna

20 min

Jemně pikantní papriky

Jemně pikantní papriky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ať už se vám papriky urodily na zahrádce, nebo jste je výhodně nakoupili v obchodě, připravit z nich můžete skvělou zavařeninu. Barevné kousky stačí proložit pikantní…

Handour

70 min

Rybí filé stylu Vera Cruz

Rybí filé stylu Vera Cruz

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kombinace chuti jemné bílé ryby s bohatou omáčkou z rajčat, papriček, cibule, kukuřice a voňavých bylinek vás přenese na pobřeží Mexického zálivu. Pikantní kapary a…

Handour

50 min

Salsa zavařená na zimu

Salsa zavařená na zimu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Když si v létě zavaříte voňavou zeleninovou salsu, v zimě jen otevřete sklenici a máte hotový základ k tortillám, masu nebo těstovinám. Jednoduchý způsob, jak si uchovat…

Handour

65 min

Smažený kapr s fazolovým salátem

Smažený kapr s fazolovým salátem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Smažený kapr s teplým fazolovým salátem je skvělou volbou, když chcete spojit tradiční chuť ryby s lehčím a svěžím přílohovým salátem. Křupavá ryba, doplněná barevnou…

Handour

40 min

Galetka s rajčaty a brynzou

Galetka s rajčaty a brynzou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Galetka je francouzský koláč z křehkého těsta, pečený volně bez formy, který se dá plnit sladkou i slanou náplní. Jednoduchá kombinace rajčat a brynzy jí dodává výraznou…

Handour

50 min

1 27 28 29 30 31 60