Vinná klobása se zeleninou a jogurtovým dipem
Recept ještě nebyl hodnocenVinná klobása jistě už má své místo mezi uzeninami. Použít ji můžeme třeba do této zeleninové směsi s bramborem. Chutné je třeba spojení brokolice, mrkve a rajčat. Pokrm…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vinná klobása jistě už má své místo mezi uzeninami. Použít ji můžeme třeba do této zeleninové směsi s bramborem. Chutné je třeba spojení brokolice, mrkve a rajčat. Pokrm…
Lehký a osvěžující jarní salát, který spojuje křupavost mladé kedlubny s jemnou chutí uzeného lososa. Díky svěží zálivce a voňavým bylinkám je ideální jako lehká večeře…
Špízy z bramborových knedlíků jsou originální a chutný způsob, jak využít oblíbené české knedlíky v netradiční podobě. Kombinuje opečené kousky knedlíků se slaninou,…
Velikonoce jsou již pomalu za dveřmi a každý recept na upotřebení vykoledovaných vajíček zajisté přijde vhod. Vařená vajíčka můžete naložit podobně jako utopence. Můžeme…
Salát z čočky, šunky a zeleniny spojuje jemně oříškovou chuť čočky s lahodnou šunkou a křupavou zeleninou. Díky vyvážené kombinaci bílkovin, vlákniny a čerstvých…
Lehký a svěží salátek z hrušky doplňují jemné salátové lístky, kolečka červené cibule, ořechy, rajčata a kousky balkánského sýra. Zakápněte salátek kvalitním olivovým…
Jedním z nejlepších zdrojů vitamínu B je droždí. Pomazánku z něj znají skoro všichni, ale zkoušeli jste takovou drožďovou polévku? Tahle je plná bylinek, domácích…
Pokud patříte mezi milovníky vegetariánských jídel, tenhle recept se vám jistě bude líbit. Bramborové knedlíky z celozrnné jsou naplněné vynikající zeleninovou směsí a…
Zkuste zkombinovat chřest se sterilovanými žampiony a přelít je zálivkou z jogurtu. Jednoduché, rychlé a přitom výborné. Pozor si dejte hlavně při výběru surovin a…
Tento veganský salát spojuje křupavou zeleninu, jemně ochucené tofu a aromatický kopr. Je plný vitamínů a minerálů, skvělý pro zdravý jídelníček a překvapivě chutný.…
Netradiční jarní rukolový salátek se šlehačkou pro milovníky zeleninových pochoutek. Rukola má lehce nahořklou chuť a je plná vitamínů. Používá se jako příloha k jídlům,…
Domácí gnocchi chutnají mnohem lépe než ty kupované. Připravíme je z pečených brambor, díky tomu není potřeba přidávat tolik mouky a gnocchi budou křehčí. Gnocchi…
Z chlazeného listového těsta snadno připravíme skvělou pochutinu, ať už sladkou nebo slanou. V tomto receptu použijeme těsto na slané chuťovky. Na čtverce poklademe…
Smažený kapr je česká klasika, která si našla cestu i na vánoční stoly. Je ale i spoustu jiných zajímavých způsobů jak kapra připravit. Jedním z nich je toto lahodné a…
Chřest má sice krátkou a intenzivní sezonu na vrcholu jara, nicméně, v dnešní době už můžeme chřest koupit celoročně. Připravit si tak můžete tuto chuťovku v podobě…
Rizoto má nespočet různých variací a může být jak s masem, tak i bezmasé. Připravte si rizoto s ředkvičkami, hráškem a mrkví, které poslouží jako jednoduchý oběd pro…
Lehčí jarní salát s chřestem, kuřecím masem, ředkvičkami a zajímavě ochucenou bezinkovou zálivkou, vám zajisté přijde k chuti. Tento zdravý a příjemně svěží salát je…
Originální tacos s cuketovo-kukuřičnými tortillami a šťavnatou náplní z mletého masa, zeleniny, jalapeňo papriček a pálivé omáčky. Osvěžující šmrnc dodá zakysaná smetana…
Sváteční polévka: očištěné a omyté droby, ořez a letky z kachny vložím do hrnce se studenou vodou. Do vody přidám cibuli, česnek, nové koření, bobkový list, pepř a…
Sváteční polévka: očištěné a omyté droby, ořez a letky z kachny vložím do hrnce se studenou vodou. Do vody přidám cibuli, česnek, nové koření, bobkový list, pepř a…
Bezmasá verze oblíbeného italského jídla. Nejdříve si uvařte tomatovou omáčku jako základ pro lasagně. Na nepřilnavé pánvi zahřejte olivový olej a česnek. Jakmile…
Den dopredu, vypitvanu sliepku dobre ocistime, umyjeme. Udenu krkovicku uvarime. Pripravime si plnku : Uvarenu a vychladnutu udenu krkovicku pomelieme v robote na…
Tento recept přináší nové nápady, jak ozvláštnit vaše oblíbené jednohubky a udělat z nich hvězdu každého pohoštění. Ať už hledáte originální kombinace chutí, zajímavé…
Do mísy nalijeme vodu, přidáme droždí a cukr. Mísu přikryjeme utěrkou a necháme 10 minut stát. Po 10-ti minutách do kvásku vsypeme mouku a přidáme olivový olej.…