Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 6. 2012 18:28

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 149 kJ / 4 099 kcal
Bílkoviny221,76 g
Tuky301,03 g
Vláknina15,74 g
Cholesterol 858 mg
Sodík 5,60 g
Sůl13,84 g
Sacharidy44,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 6. 2012 19:57

1974andrea: jehněčí maso Andrejko moc nedělám,ale jestli ho někdy budu dělat,tak jedině z kýty, jinak moc díky za radu:-K, okrájela jsem ho až po upečení,pekla jsem současně ještě bůček na druhý den pro manžela:-K:-K

1974andrea 1974andrea

10. 6. 2012 15:36

Bude to dobrota:yes:, jen já osobně bych si víc očistila maso od toho tuku, nemám ho tam ráda;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 6. 2012 10:55

varilamyskakasicku:Krása!:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 6. 2012 10:52

Díky děvčata:-K

Bahula Bahula

10. 6. 2012 08:08

:-);-):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 6. 2012 19:58

Ivana Ch: je to moc dobré,zkusila jsem tuto kombinaci, zase jinak:-K

pipre pipre

9. 6. 2012 19:55

Tak to by mi určitě chutnalo:yes::yes:

Ivana Ch

9. 6. 2012 19:36

Jehněčí jsem dneska dělala, klasiku na česneku, příště zkusím tenhle receptík. Jinak:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes::-K+1

nofrona

9. 6. 2012 19:31

Máš to krásné, ukládám a počkám si na masinko. Bude až po prázdninách, ale kdo si počká, ten se dočká:-)
Posílám bodík:yes:, foto super jedlé:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 6. 2012 19:17

suslajda:Haninko,jehněčí masíčko, také mám po x letech, náhodou jsem ho viděla v centru Prahy,jinak bez šance:-K

suslajda suslajda

9. 6. 2012 18:58

:-8tak jehněčí jsem ještě nejedla nemám šanci ho zde koupit:-Smáš to moc pěkné:yes::yes:+3

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 6. 2012 18:36

Jana Remkova: je česnekovo-bylinkové, ale moc dobré Jani a díky:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 6. 2012 18:34

Ivo, jehněčí mi moc chutnalo, tak proč ne bylinkové:-p:-?:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: jehnecí pecene jehnecí pecene naložené jehněčí jak naložit jehněčí maso jehněčí hřbet na česneku jak nalozit jehneci naložení jehněčího masa naložené jehněčí maso naložené jehněčí maso recept skopový hřbet recept pečené jehněčí na víně bylinky na jehněčí maso jehněčí na česneku nakladaný jehněčí hřbet naloženi jehneci kyty nakladane jehneci jak naložit skopové maso jak naložit jehneci kytu jehněčí plec na česneku jehněčí hřbet na rozmarýnu

Suroviny: maso jehněčí, kotleta jehněčí, rozmarýn, koření nové koření, slanina gazdovská, bobkový list, cibule červená, česnek, vývar hovězí, víno červené, sůl

TopRecepty.cz

Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w22g