Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 149 kJ / 4 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,76 g |
Tuky | 301,03 g |
Vláknina | 15,74 g |
Cholesterol | 858 mg |
Sodík | 5,60 g |
Sůl | 13,84 g |
Sacharidy | 44,04 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2012 19:57
10. 6. 2012 15:36
10. 6. 2012 10:55
10. 6. 2012 10:52
10. 6. 2012 08:08
9. 6. 2012 19:58
9. 6. 2012 19:55
9. 6. 2012 19:36
9. 6. 2012 19:31
Posílám bodík, foto super jedlé
9. 6. 2012 19:17
9. 6. 2012 18:58
9. 6. 2012 18:36
9. 6. 2012 18:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 3 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 3 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Fit salát
Přidáno před 16 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 15 minutami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 29 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 35 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 1 hodinou
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 1 hodinou
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 4 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehnecí pecene jehnecí pecene naložené jehněčí jak naložit jehněčí maso jehněčí hřbet na česneku jak nalozit jehneci naložení jehněčího masa naložené jehněčí maso naložené jehněčí maso recept skopový hřbet recept pečené jehněčí na víně bylinky na jehněčí maso jehněčí na česneku nakladaný jehněčí hřbet naloženi jehneci kyty nakladane jehneci jak naložit skopové maso jak naložit jehneci kytu jehněčí plec na česneku jehněčí hřbet na rozmarýnu
Suroviny: maso jehněčí, kotleta jehněčí, rozmarýn, koření nové koření, slanina gazdovská, bobkový list, cibule červená, česnek, vývar hovězí, víno červené, sůl
Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w22g
13 názorů