Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí stehna jsou krásně šťavnatá a chutná a proto se těší veliké oblibě. Jejich příprava je velice snadná, postačí je pouze upéct v troubě. Perfektně je doplní dobře…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			
	
Kuřecí stehna jsou krásně šťavnatá a chutná a proto se těší veliké oblibě. Jejich příprava je velice snadná, postačí je pouze upéct v troubě. Perfektně je doplní dobře…
	
			
	
Jemná vepřová panenka zaslouží krátkou a jednoduchou úpravu. Obalíme ji do slaninového kabátku a po upečení podáváme s pyré z brambor a kořenové zeleniny. K jídlu…
	
			
	
Restovaná zelenina je vděčnou přílohou ke spoustě různých pokrmů. Hodí se nejen k masu, ale také k volskému oku. Do půlhodiny tak zvládnete připravit snadný, rychlý a…
	
			
	
Slaný koláč quiche pochází z francouzské kuchyně. Skládá se z křehkého těsta a různých druhů slané náplně. Připravte tento chutný koláč s náplní skládající se ze špenátu…
	
			
	
Recept na cuketovou nádivku přijde vhod uprostřed velké letní cuketové sklizně, kdy už nevíme co z této zeleniny připravit. Nádivku s uzeným masem a strouhaným sýrem…
	
			
	
Recept na cuketovou nádivku přijde vhod uprostřed velké letní cuketové sklizně, kdy už nevíme co z této zeleniny připravit. Nádivku s uzeným masem a strouhaným sýrem…
	
			
	
Tyto sýrovo-zeleninové placičky zachutnají i největším masožroutům. Když je navíc naservírujete s láskou a ve tvaru srdíček, není pochyb, že u stolu zavládne příjemná…
	
			
	
Na sádle osmahneme dozlatova nakrájenou cibulku, přimícháme mletou papriku, zalijeme hned vývarem.Přidáme kysané zelí a koření (bobkový list, pepř, nové koření) a vaříme…
	
			
	
Sytý slaný koláč zvládne nahradit oběd. Přesně takový je koláč z bramborového těsta, ve kterém nalezneme vařená vajíčka a dva druhy náplní, špenátovou a bramborovou.…
	
			
	
Připravit pečený bůček je velmi snadné, stačí k tomu pár surovin. Bůček sice potřebuje spoustu času na pečení, na tuhle dobrotu se ale vyplatí počkat. Podáváme ho s…
	
			
	
Velmi vydatná polévka, která pěkně prohřeje tělo. Najdeme v ní šunku, zeleninu i světlé pivo, díky kterému chutná nevšedně. Podáváme ji posypanou nastrouhaným sýrem a…
	
			
	
Díky tomu, že se červená čočka nemusí namáčet, je její příprava velmi snadná a rychlá. Skvěle chutná v polévce v kombinaci s mrkví. Do polévky ještě přidáme krupicové…
	
			
	
Tato výborná polévka zahřeje i zasytí a díky pestrým barvám vypadá pěkně na talíři. Dobrý kuřecí vývar s kousky zeleniny opečenými na másle podáváme s taštičkami, které…
	
			
	
Tato krémová chlebová polévka pěkně voní česnekem. Přidáme do ní i vejce, takže dobře zasytí. Pro ještě lepší chuť ji můžeme servírovat s křupavými chlebovými kostičkami…
	
			
	
Plněná panenka pečená v troubě, je skvostný pokrm, který spojuje šťavnatost kvalitního masa s čerstvou chutí nakládané i sezónní zeleniny. Pečením získává zlatavou,…
	
			
	
Překvapte své hosty tímto zajímavým a lahodným jídlem. Křupavé cibulovo-bramborové placičky podávejte s medailonky z vepřové panenky obalenými ve slanině. Vše dobře…
	
			
	
Restované zelí s vajíčky poslouží skvěle jako zdravá, rychlá a chutná večeře. Nezatíží trávení a dodá potřebnou vlákninu i bílkoviny. Takto upravené zelí na způsob…
	
			
	
Máte chuť na kousek dobrého šťavnatého masa? Pak ochutnejte tyto vepřové závitky. Skrývá se v nich lahodná náplň z mletého hovězího masa a klobásy. Pokrm podávejte s…
	
			
	
Dietní verze rybího filé na víně se zeleninou chutná skvěle s pečenými bramborami. I na dietním pokrmu si totiž pochutnáte, když jej správně dochutíte. Odlehčená strava…
	
			
	
Silný slepičí vývar plný srdíček můžeme připravit nejen na svatého Valentýna. Vývar má díky protlaku výraznou barvu. Podáváme ho posypaný smaženými srdíčky, která…
	
			
	
Šťavnaté kuřecí paličky s křupavou kůrčičkou, připravené na způsob pečené kachny. Díky voňavému koření, pomalému pečení a lahodné šťávě si vychutnáte chutě tradiční…
	
			
	
Zeleninu, máme-li čerstvou, dáme povařit do osolené vody do poloměkka a po vychladnutí nakrájíme na menší dílky.Hlívu natrháme na 1 cm proužky, slaninu a cibuli…
	
			
	
Bůček nakrájíme na tenké plátky asi 0,5 cm a opepříme mletým pepřem. Klobásu oloupeme, nakrájíme na špalíčky, zabalíme do lehce naklepaných plátků bůčku (klepat jen pro…
	
			
	
Těstoviny jsou ideální jídlo pro uspěchané dny, kdy nechceme trávit příliš času v kuchyni. Připravte je například s brokolicí. Díky smetanové omáčce nejsou vůbec suché a…