Třešňová bublanina
Recept ještě nebyl hodnocenTřešňová bublanina je oblíbený letní dezert, který přináší sladkost třešní a lehkost nadýchaného těsta. Tato verze kombinuje křehkost lineckého těsta s jemností třeného,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Třešňová bublanina je oblíbený letní dezert, který přináší sladkost třešní a lehkost nadýchaného těsta. Tato verze kombinuje křehkost lineckého těsta s jemností třeného,…
Třešňová bublanina je oblíbený letní dezert, který přináší sladkost třešní a lehkost nadýchaného těsta. Tato verze kombinuje křehkost lineckého těsta s jemností třeného,…
Pokud chcete zkusit exotický salát ze syrového rybího masa, zkuste tento podle našeho receptu. Úprava filetu, kdy se maso připraví odležením v citronové šťávě a chutě…
Smoothie je skvělý způsob jak našemu tělu dodat během chvíle příjemnou formou spoustu vitamínů a minerálů. Toto smoothie má díky červené řepě pěknou výraznou barvu a…
Připravte si rychlý a výživný pokrm plný chutí – kuskus s kuřecím masem a cizrnou. Tato kombinace jemného kuskusu, šťavnatých kousků kuřecího masa a výživné cizrny…
Filé necháme mírně povolit, zakápneme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Rajčata rozpůlíme.Do pekáčku (zapékací misky) vložíme filé, obložíme rajčaty, která mírně…
Tento recept přináší dokonale vyváženou chuť jemného pstruha marinovaného ve směsi aromatických bylinek, které rybě dodávají svěží a výrazný charakter. Pečená zelenina,…
Balíčky pečicího papíru v sobě skrývají lehký a zdravý oběd. Lososa pečeme spolu se zeleninou a svazky čerstvých bylinek, které dodají pokrmu krásnou vůni. Pěkně pestré…
V horkých letních dnech nemáme chuť na hutná jídla a tak oceníme svěží saláty. Díky typickým asijským dochucovadlům můžete připravit vietnamský salát se zeleninou a…
Makrelu rozřízneme, vykucháme, omyjeme, usušíme.Do změklého másla přidáme rozmačkaný česnek, grilovací koření, nasekané bylinky (lepší jsou čerstvé, ale možno použít i…
Malé rybičky v paprikovém těstíčku jsou po usmažení skvěle křupavé. Podáváme je pokapané citronovou šťávou se svěžím salátem z paprik, rajčat, okurky a oliv, který…
Pikantní treska v balíčku s citronem a olivami je vynikající a aromatický pokrm, který přináší do vaší kuchyně nádech středomořské kuchyně. Křehká treska je pečená s…
Chcete si připravit kančí maso s pověstnou šípkovou omáčkou? Základ této omáčky tvoří právě šípková marmeláda. Není vůbec složité ji připravit a hodí se nejen ke zvěřině…
Kynuté koláče plněné dobrou náplní a posypané máslovou drobenkou patří mezi klasiku, kterou máme rádi už od dětství. Plněné tvarohem a sladkými švestkami chutnají…
Jednou z nejchutnějších mořských ryb je treska, jejíž maso má nízký podíl tuku. Treska, podávaná s mrkví a cuketou, má díky čerstvé mátě příjemně svěží chuť. Perfektně…
Pokud se vám urodilo hodně ovoce a vy již nevíte co s ním, neváhejte přebytky zavařit. Chuť hrušek si tak můžete vychutnat v průběhu celého roku. Kompot využijete při…
Knedlík s pečeným vepřovým masem a dušeným sladkokyselým zelím je známá a oblíbená klasika. K zelí tentokrát ještě přidáme kyselé jablko a kuličky hroznového vína, které…
Z hermelínu můžete připravit na pohled velmi efektní pokrm. Mističky z pečicího papíru naplníte kombinací sýra, hrušky, ořechů, koření a medu. Pak vše zapečete v troubě.…
Kombinace hutného masa a svěžího šťavnatého ovoce je skvělá, stačí zvolit správnou kombinaci. Pečené krůtí maso podávané s hruškami, jablky a rozinkami v omáčce z…
Výtečný křehký koláč s bohatou tvarohovou náplní se skořicí a rozinkami, zdobený plátky hrušek a mandlí potěší nejen vaše oči, ale i chuťové pohárky. Krásný podzimní…
Horké letní dny si žádají opravdu osvěžující pochutiny. Pokud se chystáte péct moučník, vyzkoušejte tento křehký citronový koláč. Je z křehkého těsta, které doplňuje…
Při pečení tohoto moučníku se vám domovem rozvoní vůně křehkého máslového těsta, šťavnatých jablek, pudinku a vanilky. Jeho příprava není složitá, proto je ideálním…
Vynikající švestková marmeláda, krásně vonící po skořici, by vám ve spíži dozajista neměla chybět. Přípravu zvládnou i začátečníci. Použijete ji jako náplň do buchet,…
Pokud si rádi zpříjemníte ráno dobrými lívanci, vyzkoušejte i tuto zdravější variantu. Lívance z pohankové a celozrnné mouky ochutíte javorovým sirupem a špenátem. Díky…