Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svíčková z jazyka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 6. 2008 11:28

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jarmila

31. 1. 2016 12:11

S rajskou a knedlíkem je taky výborný.

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 7. 2011 20:21

spagetka::-8:-8:-8 Jsem fakt blbá:-8 dík..;-)

spagetka spagetka

28. 7. 2011 20:15

Jana Remkova: Jani, máš to ale přesně v tom receptu popsané, kdy loupat ;-) - vždy po uvaření a teplý (tak je to snadnější), jinak já vařím jazyk tak 30 min. asi.... Sakra vidíš, už jsem ho dlouho nedělala, :-p:-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 7. 2011 20:12

Jani, můžeš mi ty, nebo někdo napsat, jak dlouho vařit ten jazyk v tlakáči? A kdy je loupeme? Díky!!

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 8. 2010 10:37

Opět něco, co mi uniklo a musí to být skvělé!! Když můžeme dělat "svíčkovou" z jater, proč ne z jazyka? Viděla jsem ho u řezníka minulý týdem a v hlavě jsem vzpomínala, co bych z toho mohla utvořit, tak už vím!!:-p:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 8. 2010 10:25

Jani,dělávám také a opravdu je jídlo moc dobré:-pMusím ale jazyků nachystat víc,vždy se něco stihne uzobat:-Onež je výsledný pokrm na talíři;-):-p+:yes::yes:

lecinka lecinka

11. 10. 2009 11:27

Dělala jsem dle receptu a všichni si pochutnali:-p:-p ..doporučuji vyzkoušet:yes::yes:

sidera

15. 7. 2009 11:16

Uvařené jazyky jsem obalila ve směsi koření na svíčkovou a na několik hodin nechala odležet se zeleninou. Potom jsem vše udusila v troubě jako klasickou svíčkovovou a zahustila moukou ve smetaně.:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak zahustit svíčkovou svíčková recept čím zahustit svíčkovou svíčková jak zahustit omacku svíčková v papiňáku sražená svíčková řídká svíčková zahustit svíčkovou jak vařit v papiňáku čím zahustit krém řídká omáčka pecena kureci jatra jak zahustit krém recept na svíčkovovou jak loupat jazyk veprovy jazyk recept čím zahustit řídký krém pokrmy ze svickove přidáme rozmixovanou zeleninu a vaříme

Suroviny: jazyk vepřový, mrkev, celer, petržel, cibule, olej, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, slanina, hořčice, mléko, mouka, citron

TopRecepty.cz

Svíčková z jazyka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XZo