Kapr flamendr

Denisa Kuchařka:

Ryby 1 názor

21

Suroviny

3 cibule
1 mrkev
1 řapíkatý celer
400 ml vody
200 ml bílého vína
8 kuliček celého pepře
1 bobkový list
sůl
800 g kapr filety
1 citrón
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli, celer a mrkev nakrájíme na malé kousky.

  2. V hrnci svaříme vodu s vínem. Pak opatrně vsypeme zeleninu s pepřem a bobkovým listem a osolíme.

  3. Filety z kapra osolíme, zakapeme citronovou štávou a vložíme do vody se zeleninou. Vaříme na mírný stupeň asi 20 minut.

  4. Hotovou rybu opatrně vyndáme. Pak porce naskládáme na talíř a přidáme scezenou zeleninu.

Poznámka

Jako příloha jsou nejlepší opečené brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kapr flamendr

  • mirca75 mirca75

    Deniso:-)nádhera.Vypadá moc šťavnatě a voňavě:-pJsem totiž "rybičková-kapříková" a tak se těším na každý nový receptík:-D.Taky jednoho zrovna chystám;-) a receptík pak přidám.Jo a tady je ode mě samozřejmě první boďka;-):-)

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo