Kapr flamendr

Denisa Kuchařka: Denisa

Ryby 1 názor

Suroviny

3 cibule
1 mrkev
1 řapíkatý celer
400 ml vody
200 ml bílého vína
8 kuliček celého pepře
1 bobkový list
sůl
800 g kapr filety
1 citrón
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli, celer a mrkev nakrájíme na malé kousky.

  2. V hrnci svaříme vodu s vínem. Pak opatrně vsypeme zeleninu s pepřem a bobkovým listem a osolíme.

  3. Filety z kapra osolíme, zakapeme citronovou štávou a vložíme do vody se zeleninou. Vaříme na mírný stupeň asi 20 minut.

  4. Hotovou rybu opatrně vyndáme. Pak porce naskládáme na talíř a přidáme scezenou zeleninu.

Poznámka

Jako příloha jsou nejlepší opečené brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 21 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kapr flamendr

  • mirca75 mirca75

    Deniso:-)nádhera.Vypadá moc šťavnatě a voňavě:-pJsem totiž "rybičková-kapříková" a tak se těším na každý nový receptík:-D.Taky jednoho zrovna chystám;-) a receptík pak přidám.Jo a tady je ode mě samozřejmě první boďka;-):-)

    Odpovědět

Tématické fráze: veprovy flamendr řepíkový celer flamendr foto vepřový flamendr recept jak vypadá repikovy celer nejlepší flamendr recept na řepíkový cerel recepty ryba flamendr nejlepsi recept na flamendr jehneci flamendr cerel řepíkovy salát flamendr recept kapri nugetky flamendr-recept tortilla s tuňákem recept na vepřový flamendr vepřový flamendr foto řepíkový celer salát řepíkový celer recepty flamendr ryba

Zapomněl/a jsem heslo