Kapr flamendr

Suroviny

3 cibule
1 mrkev
1 řapíkatý celer
400 ml vody
200 ml bílého vína
8 kuliček celého pepře
1 bobkový list
sůl
800 g kapr filety
1 citrón

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli, celer a mrkev nakrájíme na malé kousky.

  2. V hrnci svaříme vodu s vínem. Pak opatrně vsypeme zeleninu s pepřem a bobkovým listem a osolíme.

  3. Filety z kapra osolíme, zakapeme citronovou štávou a vložíme do vody se zeleninou. Vaříme na mírný stupeň asi 20 minut.

  4. Hotovou rybu opatrně vyndáme. Pak porce naskládáme na talíř a přidáme scezenou zeleninu.

Poznámka od kuchařky

Jako příloha jsou nejlepší opečené brambory.

Komentáře k receptu Kapr flamendr

  • mirca75 mirca75

    Deniso:-)nádhera.Vypadá moc šťavnatě a voňavě:-pJsem totiž "rybičková-kapříková" a tak se těším na každý nový receptík:-D.Taky jednoho zrovna chystám;-) a receptík pak přidám.Jo a tady je ode mě samozřejmě první boďka;-):-)

    Odpovědět

Tématické fráze: veprovy flamendr top recepty kapr řepíkový celer flamendr foto vepřový flamendr recept jak vypadá repikovy celer nejlepší flamendr nejlepsi recept na flamendr recept na řepíkový cerel recepty ryba flamendr jehneci flamendr cerel řepíkovy salát flamendr recept kapri nugetky flamendr-recept tortilla s tuňákem recept na vepřový flamendr vepřový flamendr foto top recepty na kapra top recept na z kapra