Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cukr krystal - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Sváteční věnec s kardamomem

Sváteční věnec s kardamomem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Po vykynutí těsto propracujeme, rozválíme na obdélník, potřeme náplní a srolujeme jako závin. Dáme na plech do tvaru kolečka. Hluboce nastříháme asi na dva centimetry…

Millionaire’s Shortbread

Millionaire’s Shortbread

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Máslo utřeme s cukrem do pěny a přidáme mouku. Rukama zpracujeme těsto, které vmačkáme do formy, ideálně 20x30 cm. Dáme péct do trouby na 150 stupňů cca 20-30 minut.…

Muffiny čtyřikrát jinak

Muffiny čtyřikrát jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Hladkou mouku smícháme s jedním práškem do pečiva, přidáme 50g krystalového cukru a dobře promícháme, aby se nám mouka spojila s kypřícím práškem. Poté přidáme 2 vejce…

verynkaaa

165 min

Oříškový dort s růžičkami

Oříškový dort s růžičkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pařížská šlehačka: smetanu vylijeme do kastrůlku a přidáme k ní i tyčinku kaštany. Zahříváme do rozpuštění. Chvilinku povaříme a odstavíme. Po vystydnutí uložíme do…

Millionaire’s Shortbread

Millionaire’s Shortbread

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Máslo utřeme s cukrem do pěny a přidáme mouku. Rukama zpracujeme těsto, které vmačkáme do formy, ideálně 20x30 cm. Dáme péct do trouby na 150 stupňů cca 20-30 minut.…

Krteček na hroudě

Krteček na hroudě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Korpus: Oddělíme žloutky od bílků, z bílků ušleháme tuhý sníh, který dáme do lednice..Žloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme mouku s kypř.pr. a lžíce vody.…

Krteček na hroudě

Krteček na hroudě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Korpus: Oddělíme žloutky od bílků, z bílků ušleháme tuhý sníh, který dáme do lednice..Žloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme mouku s kypř.pr. a lžíce vody.…

Květinky z cukríkov

Květinky z cukríkov

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kryštálový cukor vysypeme na silikonovú podložku položíme cukrík a prikryjeme mikroténovým sáčkom a troška vyvalkáme , potom už len stačí povykrajovať alebo urobiť…

Cik-cak dort

Cik-cak dort

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pričom postupne pridáme horúcu vodu. Z bielkov vyšľaháme sneh a striedavo ho s múkou pridáme do žĺtkovej zmesi. Z cesta oddelíme asi…

Rajčatová marmeláda s melounem

Rajčatová marmeláda s melounem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rajčata a meloun odšťavníme a získanou šťávu dáme vařit. Želírfixy smícháme s trochou cukru a nasypeme do vařící šťávy. Povaříme 5 minut, potom vsypeme zbývající cukr a…

JanaB1

90 min

Roláda bez polevy

Roláda bez polevy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z bielkov si ušlaháme sneh a žĺtka vyšľaháme s cukrom. Pridáme múku s práškom a všetko spolu zmiešame. Odoberieme z hmoty, do ktorej pridáme kakao a hmotu dáme do…

Danculka

30 min

Cokoladovy "dortik"

Cokoladovy "dortik"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Predehrejeme troubu na 160 st. C, vymazeme a vysypeme kulatou formu rozmer 23 cm {pouzivam formu na kolac). V mise smichame mouku, cukr, kakao, sul a sodu. Doprostred…

Tatana

50 min

Jak zavařovat okurky

Jak zavařovat okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejprve umyji sklenice s víčky, víčka dám na plech s utěrkou do trouby, tam je nechám na 50 stupňů osušit.Vydrhnu okurky kartáčkem, oloupu cibule, nakrájím na plátky,…

Jahodový tataráček

Jahodový tataráček

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jahody očistíme , propláchneme a nakrájíme na kostky. Přendáme do misky přidáme cukr krystal a promícháme. Necháme pár minut odležet. Mezi tím si připravíme mascarpone…

Čokocookies (vláčné a měkké)

Čokocookies (vláčné a měkké)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Půlku másla, tedy 112,5 g, rozpustíme v mikrovlnné troubě - cca 30-45 vteřin. Po rozpuštění dáme na 5 minut do lednice. Druhou polovinu necháme při pokojové teplotě. …

Gaguna23

30 min

Dort s praženým kokosem

Dort s praženým kokosem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bílky vyšleháme s částí cukru do tuhé pěny a dáme stranou. Žloutky vyšleháme se zbylým cukrem. Nejdůležitější je šlehat vejce s cukrem až zhoustnou a zesvětlají -…

1 93 94 95 96 97 102