Rybízovo-angreštový tvarohový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenTento koláč je dokonalým spojením svěžích letních plodů a jemného tvarohu, který vytváří neodolatelně lahodný dezert. Moučník tvoří křehký korpus s krémovou tvarohovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento koláč je dokonalým spojením svěžích letních plodů a jemného tvarohu, který vytváří neodolatelně lahodný dezert. Moučník tvoří křehký korpus s krémovou tvarohovou…
Tento koláč je dokonalým spojením svěžích letních plodů a jemného tvarohu, který vytváří neodolatelně lahodný dezert. Moučník tvoří křehký korpus s krémovou tvarohovou…
Lokše jsou chutné a levné jídlo, původem pocházející ze Slovenska. Na jejich přípravu budete potřebovat pouze uvařené brambory ve slupce, hladkou mouku a sůl. Placky z…
Kynuté knedlíky plněné jahodami patří mezi vzpomínková jídla našeho dětství. Ne nadarmo se říká, že naše babičky je umí připravit nejlépe. Není to však nic složitého,…
Kynuté knedlíky plněné jahodami patří mezi vzpomínková jídla našeho dětství. Ne nadarmo se říká, že naše babičky je umí připravit nejlépe. Není to však nic složitého,…
Skvělá letní pochoutka. Stačí pár základních surovin a během chvilky připravíte osvěžující dětskou dobrotu bez zbytečných přísad. Chuťově připomíná známý tvarohový nanuk…
Úroda malin je zpravidla krátká, ale o to intenzivní. Připravte z těchto drobných červených plodů osvěžující pochoutku ve formě zmrzliny. Rozmixovanou směs z malin,…
Výborné, kynuté koláčky plněné tvarohovou náplní, vonící lehce rumem potěší o pouťové neděli i velikonočním hodování nebo jen tak pro zlepšení nedělního odpoledne.…
Výborné, kynuté koláčky plněné tvarohovou náplní, vonící lehce rumem potěší o pouťové neděli i velikonočním hodování nebo jen tak pro zlepšení nedělního odpoledne.…
Máte pozvanou návštěvu a zároveň v mrazáku přebývající rybíz? Tak to je pro vás tento recept tím pravým. Piškotové těsto, na kterém je rozvar z rybízu a tvarohový krém…
Máte pozvanou návštěvu a zároveň v mrazáku přebývající rybíz? Tak to je pro vás tento recept tím pravým. Piškotové těsto, na kterém je rozvar z rybízu a tvarohový krém…
Přebytky letního drobného ovoce využijeme v tomto lahodném koláči. Nadýchaný a vláčný piškot potřeme tvarohovou náplní a tu posypeme borůvkami a malinami. Ovoce ještě…
Nadýchaný koláč s vrstvou borůvek je vděčným moučníkem, který uvítají i ty nejmlsnější jazyky. Kombinací droždí a prášku do pečiva dosáhneme toho, že těsto nemusí kynout…
Nadýchaný koláč s vrstvou borůvek je vděčným moučníkem, který uvítají i ty nejmlsnější jazyky. Kombinací droždí a prášku do pečiva dosáhneme toho, že těsto nemusí kynout…
Když jsou Velikonoce za dveřmi, je ideální čas oprášit formu na beránka. V každé rodině se peče tato tradiční velikonoční dobrota trochu jinak. Pokud stále nemáte ten…
Voňavý staročeský jablečný závin s křehkým tenkým těstem je plněný jablky a voní po skořici. Strouhanka zabrání promočení těsta a závěrečné potření rozpuštěným máslem…
Klasický recept i pro začátečníky, jak lehce bez námahy připravit chutný zákusek s jakýmkoliv letním nebo kompotovaným ovocem. Pokud bychom chtěli použít ovoce mražené,…
Máslo s cukrem a vanilkovým cukrem vyšleháme do pěny. Pak přimícháme žloutky a nakonec sníh a mouku. Těsto rozdělíme na 2 části a do jedné vmícháme kakao.Do vymazaného a…
Máslo s cukrem a vanilkovým cukrem vyšleháme do pěny. Pak přimícháme žloutky a nakonec sníh a mouku. Těsto rozdělíme na 2 části a do jedné vmícháme kakao.Do vymazaného a…
Chcete k sobotní kávě něco rychlého a jednoduchého? Máme pro vás recept, ve kterém zužitkujete i jablka, která už nejsou v perfektní kondici. Těsto neobsahuje cukr, ale…
Do mísy rozklepneme bílky a zašleháváme postupně ml. cukr, až je hmota vyšlehaná, zašleháme žloutky, pak přidáme opatrně práškovou hmotu, vše můžeme smíchat dohromady a…
Do mísy rozklepneme bílky a zašleháváme postupně ml. cukr, až je hmota vyšlehaná, zašleháme žloutky, pak přidáme opatrně práškovou hmotu, vše můžeme smíchat dohromady a…
Droždí rozmícháme s polovinou vlažného mléka, lžící cukru a lžící mouky. Na teplém místě necháme vzejít kvásek. Zbylý cukr, mouku, žloutky, sůl, mléko a kvásek lehce…