Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gorgonzola - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 431 kJ /
342 kcal
Bílkoviny16,67 g
– z toho živočišné bílkoviny16,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky30,00 g
– nasycené20,00 g
– nenasycené9,67 g
–– mononenasycené8,67 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,27 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 107 mg
Sodík 567 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1,33 g
– cukry1,33 g
––– laktóza1,33 g

Recepty s touto surovinou

Pomazánky na jednohubky Videorecept

Pomazánky na jednohubky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tři rychlé pomazánky ze 3 surovin jsou skvělou volbou na chlebíčky či kanapky. Z jednoho základního krému připravíte bazalkovou, gorgonzolovou a rajčatovou variantu,…

toprecepty.cz

25 min

Sýrová omáčka-základní recept Videorecept

Sýrová omáčka-základní recept

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hebká sýrová omáčka je velmi jednoduchá na přípravu, ale zároveň s ní dokážete téměř kouzlit. Použití je široké a záleží jen na vaší fantazii. Můžete ji zkombinovat s…

BarborkaS.

15 min

Plněná focaccia

Plněná focaccia

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pečivem typickým pro prosluněnou Itálii je focaccia. Toto domácí pečivo můžeme upéct z kynutého těsta, z jehož přípravou nám může pomoci i domácí pekárna. Těsto pak…

zizala

140 min

Borůvkový rozvar s Gorgonzolou

Borůvkový rozvar s Gorgonzolou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Borůvky rozvaříme do tekutější podoby, vsypeme vločky a necháme asi 8 minut odstát na teple, aby směs zhoustla. Okořeníme, vsypeme sýr nakrájený nebo na jemno…

Kapustové závitky v kapustě

Kapustové závitky v kapustě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oloupané brambory nakrájíme na kostky, zalijeme polovinou vývaru a uvaříme. Brambory i s vývarem rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme nastrouhanou mrkev, nakrájenou…

Bahula

60 min

Pasticcio

Pasticcio

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V kastrolu rozpustíme máslo na bešamel, přidáme mouku a umícháme na mírném plameni světlou jíšku. Pak do ní nalijeme mléko, rozmícháme do hladka a provaříme. Pokud se…

Lilek v bešamelu

Lilek v bešamelu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Lilek nakrájíme na centimetrové plátky, zasolíme a necháme "vyplakat" asi 20 minut z obou stran (celkově 40 minut). Mezitím necháme v kastrolku rozpustit máslo,…

Celero-nivová příloha

Celero-nivová příloha

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Očištěný celer nahrubo postrouháme a zprudka ve woku na trošce oleje dozlatova orestujeme - mícháme, ať se nepřipálí. Zasypeme rozdrobenou nebo nastrouhanou Nivou,…

1 2 3 4

Naposledy jste si prohlédli