Žampiony plněné gorgonzolou s vlašskými ořechy na salátku z rukoly

Suroviny

200 g žampionů (větších)
50 g gorgonzoly
vlašské ořechy
žloutek
sůl
pepř
50 g rukoly
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Žampiony omyjeme, polévkovou lžící vydlabeme vnitřky kloboučků, včetně nožek. Vydlabanou hmotu pokrájíme najemno a vložíme do mísy.

  2. Ke směsi přidáme gorgonzolu a žloutek. Poté směs promícháme.

  3. Vydlabané kloboučky posolíme, zakápneme olivovým olejem a pečeme v troubě na 160 °C 20 min.

  4. Poté je naplníme připravenou směsí a pečeme dalších 15 min.

  5. V misce smícháme rukolu s olivovým olejem a solí, salát podáváme spolu se zapečenými houbami.

Komentáře k receptu Žampiony plněné gorgonzolou s vlašskými ořechy na salátku z rukoly

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: plněné krémové žampiony plněný kremový žampion portobelo plnené nivou a vlašské ořechy portobello s gorgonzolou žampiony krémové plněné recept salátek s ořechy krémové plněné žampiony žampiony plněné gorgonzolou